Ο Μαύρος ζήτησε από τους μετόχους τις μετοχές αλλά όχι για τον εαυτό του αλλά για να τις δώσει σε άλλους....

...σε ποιούς Θωμά ; Γιατί δεν μας λές τα ονόματα των ανθρώπων που θα δώσεις τις μετοχές και δωρεάν ; Θωμά πολλά ακούγονται τελευταία και αν είναι αλήθεια θα κάνεις μεγάλο κακό στην ομάδα.
Πρόσεχε Θωμά γιατί από άγνοια γίνονται τα μεγαλύτερα λάθη. 
Σαν ποδοσφαιριστής ήσουν ο μεγαλύτερος, αλλά σαν παράγοντας δεν το έχεις ρε αδερφέ....




Ο Θωμάς Μαύρος συναντήθηκε με τον Βασίλη Σίμο (εκπρόσωπο του Νίκου Νοτιά), Μάκη Κασνακίδη (εκπρόσωπο του ΔΣ των Supporters) και τον Κώστα Παπαδημητρίου (εκπρόσωπο της Ερασιτεχνικής), για να συζητήσουν ενόψει της Γενικής συνέλευσης της ΠΑΕ που θα γίνει την Τετάρτη. 


Οι εκπρόσωποι των μετόχων ζήτησαν από τον Μαύρο να μπει στο ΔΣ αλλά να μην συμβεί το ίδιο με τους υπόλοιπους συνεργάτες του κάτι που αρνήθηκε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ. Το ίδιο συνέβη και όταν του πρότειναν να γίνει νέα συνάντηση ώστε να οριστεί ΔΣ κοινής αποδοχής.


Ο Μαύρος ζήτησε από τους μετόχους να παραχωρήσουν τις μετοχές τους αφού δεν βάζουν λεφτά και να ορίσει ο ίδιος το διοικητικό συμβούλιο, χωρίς να  συμμετέχει κανένα από τα ήδη μέλη. 


Οι εκπρόσωποι των μετόχων διαφώνησαν ειδικά όταν ενημερώθηκαν πως τις μετοχές δεν θα τις παραλάβει ο Μαύρος αλλά άνθρωποι που δεν έχει γνωστοποιήσει ο παλαίμαχος άσος. Επίσης αντέδρασαν και με την πρόταση για μη παρουσία του Δημητρέλου στο ΔΣ αφού ο πρόεδρος της ΑΕΚ έχει ασχοληθεί περισσότερο από τον καθένα με το θέμα της ρύθμισης.


Η συνάντηση ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα σύγκρουσης και ο Μαύρος δεν ξεκαθάρισε αν θα δώσει την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου της Δευτέρας ή αν θα την ακυρώσει όπως τον προέτρεψαν οι εκπρόσωποι των μετόχων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια