Βροχή πυροβολισμών στην Πατησίων - Ληστής με καλάσνικοφ άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών - Άγριο κυνηγητό στα στενά της Κυψέλης


Ο ληστής φορούσε βερμούδα και έγινε αντιληπτός την ώρα της ληστείας από άντρες της άμεσης Δράσης.
Με την απειλή όπλου κατάφερε να κλέψει το αυτοκίνητο από μία κοπέλα και να εξαφανιστεί.
Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ επικεντρώνονται στα στενά της Κυψέλης
Προς το παρόν δεν υπάρχει πληροφορία για τραυματισμό αστυνομικού.
Σκηνές άγριας Δύσης έζησαν αργά το απόγευμα όσοι βρίσκονταν στην οδό Πατησίων όπου επικράτησε πανδαιμόνιο, όταν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ αντάλλαξαν πυρά με έναν αδίστακτο ληστή. 


Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ όταν ένας ληστής, σύμφωνα με πληροφορίες Έλληνας, μπήκε σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή της Κυψέλης και συγκεκριμένα στην οδό Βελβεδούς και με την απειλή όπλου και συγκεκριμένα καλάσνικοφ προσπάθησε να κλέψει τις εισπράξεις από τα ταμεία. 


Εκείνη την ώρα έγινε αντιληπτός από μοτοσικλετιστές αστυνομικούς και τότε σήμανε συναγερμός. Χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν ο ληστής κατάφερε να αποσπάσει κάποιο ποσό, βγήκε έξω από το σούπερ μάρκετ και άρχισε η βροχή πυροβολισμών. 


Εδώ φαίνεται κάποια από τα χρήματα που του έπεσαν κατά τη διαφυγή του
Εδώ φαίνεται κάποια από τα χρήματα που του έπεσαν κατά τη διαφυγή του


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ληστής πυροβόλησε περισσότερες από πέντε φορές κατά των αστυνομικών, ενώ και εκείνοι με τη σειρά τους ανταπέδωσαν τα πυρά! Στους τριγύρω δρόμους επικράτησε πανδαιμόνιο με τους πολίτες να προσπαθούν να κρυφτούν σε όποιο σημείο μπορούσαν ή ένιωθαν ασφαλής. 


Φαίνεται η τρύπα από τον πυροβολισμό στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου
Φαίνεται η τρύπα από τον πυροβολισμό στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου


Τρύπα από σφαίρα σε τζαμαρία καταστήματος
Τρύπα από σφαίρα σε τζαμαρία καταστήματος


Τότε ο ληστής κατάφερε και με την απειλή όπλου, σταμάτησε ένα αυτοκίνητο που το οδηγούσε μία γυναίκα, κυριολεκτικά την έσυρε έξω από το αυτοκίνητο, επιβιβάστηκε και εξαφανίστηκε. 


Φυσικά, στην ΕΛ.ΑΣ σήμανε συναγερμός και έχει εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του επικίνδυνου κακοποιού.
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια