Βασιλικές βουτιές και...περεστρόϊκα!


gormbatsof-moroco-prΣτο Grecotel στην Κυλλήνη, στο ξενοδοχείο του Νίκου Δασκαλαντωνάκη έχουν καταλύσει η Βασίλισσα του Μαρόκο και ο πρώην πρόεδρος της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.


Όχι, δεν κάνουν διακοπές μαζί....
απλά συνέπεσαν. 
Δεν κάνουν ούτε το ίδιο...είδος διακοπών.
Η βασίλισσα Λάλα Σάλμα, 35 ετών, πρώτη σύζυγος του Μοχάμεντ του 6ου, ξοδεύει για 15 ημέρες διακοπών μόλις... 2 εκατομμύρια ευρώ!


Απαραίτητα "βασικά" έξοδα για να ξεφύγει λίγο από τα βάσανα, αφού στη χώρα της η φτώχεια και η ανέχεια έχει "χτυπήσει" κόκκινο!


Η βασίλισσα του Μαρόκο έρχεται κάθε καλοκαίρι επί πέντε χρόνια στο ίδιο ξενοδοχείο, πάντα με συνοδεία 150 φρουρών – συνοδών – υπηρετριών κλπ. Για τη συνοδεία της διατίθεται  ένα μεγάλο μέρος του συγκροτήματος ενώ της έχει διατεθεί και κότερο για μικρές αποδράσεις σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά Ιθάκη.
lalasalma1
Κάθε της βόλτα είναι μια ολόκληρη...περιπέτεια. Οι ακόλουθοί της πρέπει νωρίτερα να νοικιάσουν όλα τα ταξί της περιοχής στην οποία πρόκειται να αφιχθεί, προκειμένου να μετακινηθεί το σύνολο της ακολουθίας της.Όπου κι αν πηγαίνει η 35χρονη βασίλισσα μαγνητίζει τα βλέμματα, καθώς είναι μια εξαιρετικά όμορφη γυναίκα. Στην χώρα μας βρίσκεται χωρίς το σύζυγό της αλλά με τα δυο παιδιά της.


Ο Μιχαήλ Γκορμπατσώφ από την πλευρά του περνάει πιο "λιτές" διακοπές.
gormbatsof
Στην πισίνα και τους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, που και που στην παραλία και πιο σπάνια σε κάποιο εστιατόριο εκτός ξενοδοχείου, ο "μιστερ περεστρόϊκα" προσπαθεί να ηρεμήσει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα που...πάντως...δύσκολα τον αναγνωρίζουν.




spirospero.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια