Αποκάλυψη αθλήτριας για τα... καυτά βράδια στο Ολυμπιακό χωριό!...

Ο αθλητισμός αποτελεί τη βασικότερη πλευρά των Ολυμπιακών Αγώνων, όμως υπάρχουν και άλλες οπτικές γωνίες από τις οποίες μπορεί κανείς να δει το μεγάλο αυτό γεγονός .
Οι αθλητές μάλιστα προσθέτουν σε αυτές και τον παράγοντα σεξ, αφού στο Ολυμπιακό χωριό της εκάστοτε πόλης που φιλοξενεί τους Αγώνες δεν υπάρχουν πολλά....
πράγματα να κάνεις στon ελεύθερο χρόνο σου.

«Υπάρχει πολύ σεξ στα Ολυμπιακά χωριά» επιβεβαίωσε μία από τις ομορφότερες αθλήτριες που λαμβάνουν μέρος στους Αγώνες. Η Χόουπ Σόλο εκτός από όμορφη είναι και εξαιρετική στα καθήκοντά της ως τερματοφύλακα στην εθνική ομάδα των ΗΠΑ.
Η 30χρονη ήδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πεκίνο πριν από τέσσερα χρόνια: «Πρόκειται για ευκαιρία ζωής. Πάντοτε ένας αθλητής θέλει να κρατά αναμνήσεις από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Μεταξύ αυτών των αναμνήσεων είναι και οι ερωτικές. Εχω δει ανθρώπους να κάνουν σεξ έξω, σε δημόσια θέα. Στο γρασίδι, ανάμεσα σε κτίρια, οι αθλητές είναι άνθρωποι με πάθη και μερικές φορές δεν έχουν ενδοιασμούς»

Η Σόλο εξηγεί ότι τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα σε τέτοιες περιπτώσεις:

«Σε αντίθεση με ένα μπαρ, δεν είναι δύσκολο να βρεις τρόπο να ξεκινήσεις μια συζήτηση. Απέναντί σου κάθεται ένας άνθρωπος που βρίσκεται εκεί για τον ίδιο λόγο με εσένα. Ξεκινάς με ένα “σε ποιο άθλημα αγωνίζεσαι;” κι έπειτα όλα παίρνουν τη σειρά τους. Δεν είναι μόνο το σεξ. Κάθε βράδυ γίνεται τουλάχιστον ένα πάρτι και ίσως δεν έπρεπε να το πω αυτό, αλλά υπάρχουν και επώνυμοι ανάμεσά μας. Εχω βρεθεί σε μπαρ με τον Βινς Βον και τον Στιβ Μπάιρν, και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το πάρτι μας στο Ολυμπιακό χωριό. Φτάσαμε στην είσοδο, απασχολήσαμε τους φύλακες με τα μετάλλιά μας και βάλαμε πίσω από την πλάτη τους τους επωνύμους στις εγκαταστάσεις.Αν θέλω, μπορώ να έχω έναν επώνυμο ή έναν άγνωστο στο δωμάτιό μου χωρίς να το ξέρει κανείς. Αυτό είναι το “Ολυμπιακό” μου μυστικό»


espresso

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια