Καυγάς για όσκαρ! - Κασιδιάρης vs Πλεύρης!


Ενα εκρηκτικό δίδυμο ήταν καλεσμένο σε προεκλογική εκπομπή του Kontra Channel. O εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης τσακωνόταν επι 8 λεπτά με τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΛΑΟΣ, Κώστα Πλεύρη.
Ο κ.Πλεύρης κατηγόρησε τον κ.Κασιδιάρη ότι χτύπησε πολλούς βουλευτές του ΛΑΟΣ, με αποτέλεσμα τα αίματα να ανάψουν.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕ ΚΑΖΑΚΗ ΟΛΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ 1ον ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ 40ΧΡΟΝΗΣ ΜΑΣΟΝΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΝΕΛΗ ΚΑΙ 2ον ΓΙΑΤΙ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΙ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑN ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ... KAI OI 300 ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ….ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ….????? ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.