Το νέο τραγούδι των REC παίζει στο zouzouni. (video)

Από την Πέμπτη 28 Ιουνίου, το νέο τραγούδι των REC παίζει δυνατά και αποκλειστικά στον 89,8 ΔΡΟΜΟΣ fm, στο COSMORADIO για τη Θεσσαλονίκη, ενώ από την Παρασκευή 29 Ιουνίου η νέα τους επιτυχία θα παίξει αποκλειστικά σε επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο! Μετά τις τεράστιες....
επιτυχίες«CHOCOLAT»«ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ» και «ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ Σ'ΑΓΑΠΩ», που κατέκτησαν για πολλές εβδομάδες την κορυφή του Media Inspector, του επίσημου Airplay Chart της IFPI, το πιο δημοφιλές Urban Pop μουσικό σχήμα της χρονιάς, μας ξεσηκώνει με μια άκρως καλοκαιρινή επιτυχία με τίτλο ... «ΜΟΙΡΑΖΩ ΦΙΛΙΑ» σε παραγωγή και μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού, στίχους του ίδιου, του Valentino και των REC ! 
Με μια μεγάλη περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα και αστείρευτη καλοκαιρινή διάθεση, οι REC θα παρουσιάσουν και το νέο τους Video Clip στις 4 Ιουλίου, γυρισμένο στο μαγευτικό νησί της Πάρουκαι στο PUNDA BEACH, δια χειρός Sherif Francis !

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΨΩΝΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΗΝ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ ΑΙΤΙΑ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ
    ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.