Απίστευτο κόμπλεξ Άγγλων ακόμα και για την Εθνική μας!!! Δείτε τι γράφει η Mirror!

Οδηγό για να εντυπωσιάσετε με τις ποδοσφαιρικές σας γνώσεις φίλους και συναδέλφους κατά τη διάρκεια του Euro παρουσιάζει η "Mirror". Συγκεκριμένα παραθέτει δέκα απίστευτα πράγματα για κάθε μία ομάδα από τις 16 που συμμετέχουν στη διοργάνωση.
Ποια είναι λοιπόν....

τα 10 στοιχεία που επέλεξε από την Εθνική Ελλάδας;Το μενού περιλαμβάνει από τις δηλώσεις του Σάντος για τις "σαρδέλες" όταν ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ μέχρι και βίντεο με πρωταγωνιστές τους Χαλκιά και Σηφάκη.

Δεν λείπουν φυσικά και ειρωνικά σχόλια!

Δείτε τα 10 στοιχεία όπως παρουσιάζονται στο δημοσίευμα:

Στην Ελλάδα φοβούνται δολοφονικές επιθέσεις με ρολά από χαρτί

1. Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Σίτι έδωσαν στον Γιώργο Σαμαρά το παρατσούκλι 'The Greek Tragedy' (Η Ελληνική Τραγωδία) καθώς ήταν δυσαρεστημένοι με την παρουσία του στην ομάδα. Κόστισε 6 εκατομ. λίρες και έβαλε μόλις 8 γκολ σε 55 παιχνίδια.

2. Ο Πορτογάλος τεχνικός Φερνάντο Σάντος λατρεύει τις αλληγορίες όπως "θα πρέπει να κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας νομίζοντας ότι έχουμε αστακούς αντί για σαρδέλες; Νομίζω ότι είναι ώρα να αλλάξουμε το μενού".

3. Ο Φάνης Γκέκας ήρθε στην Πόρτσμουθ δανεικός από την Λεβερκούζεν το 2009 μετά από απόφαση του Τόνι Άνταμς. Ωστόσο είχε μόλις 1 συμμετοχή ως αλλαγή για 1 λεπτό καθώς δεν εντυπωσίασε τον αντικαταστάτη του Άνταμς, Πολ Χαρτ. Και όταν τελικά του δόθηκε η ευκαιρία να παίξει βασικός απέναντι στην Σάντερλαντ, την αρνήθηκε και στάλθηκε πίσω στη Γερμανία.

4. Ο τερματοφύλακας Κώστας Χαλκιάς τραυματίστηκε με έναν παράξενο τρόπο πέρσι όταν προθερμαινόταν με τον ΠΑΟΚ σε αγώνα με τον Άρη. Έκανε σαν να χτυπήθηκε από πύραυλο ο οποίος εκτοξεύτηκε πάνω του από τις κερκίδες. Έπεσε κάτω και έδειξε ότι ήταν πληγωμένος. Το αντικείμενο όμως που τον χτύπησε ήταν ένα ακίνδυνο ρολό από χαρτιά. Δείτε το παράξενο στιγμιότυπο εδώ:


aris-paok (chalkias) από sxplVII

5. Ο Εθνικός ύμνος της Ελλάδας έχει 158 στροφές και είναι ο μεγαλύτερος σε διάρκεια στον κόσμο. Περίπου 54 λεπτά. Ευτυχώς, θα ακούσουμε μόνο την διάρκειας 2 λεπτών έκδοσή του.

6. Ο αμυντικός Σωκράτης Παπασταθόπουλος φοράει φανέλα με το μικρό του όνομα στην πλάτη καθώς το επίθετό του είναι πολύ μακρύ.

7. Ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Φετφατζίδης αποκαλείται ως "Ο Έλληνας Μέσι". Αλίμονο, δεν αποκαλείται έτσι για τα περιστασιακά κόλπα που κάνει αλλά για το γεγονός ότι τα πολύ κοντά του πόδια υποβλήθηκαν σε θεραπεία με αυξητική ορμόνη, όπως του Αργεντινού.

8. Ο κεντρικός αμυντικός με τα κόκκινα μαγουλάκια, Κυριάκος Παπαδόπουλος, όταν πήγε στη Σάλκε το 2010 πήρε μαζί του και τη μητέρα του γιατί "θέλω να απολαμβάνω την κουζίνα της μαμάς κάθε μέρα".

9. Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Μιχάλης Σηφάκης, πήρε βραβείο για την ψυχραιμία του το 2009 γιατί έμεινε απαθής όταν μπήκε στο γήπεδο αντίπαλος οπαδός και του κόλλησε τη μύτη στη μύτη του αρχίζοντας να του ουρλιάζει μέσα στο πρόσωπό του. Δείτε το εκπληκτικό βίντεο εδώ:


iraklis-aris (sifakis) από sxplVII

10. Πέρσι απαγορεύτηκε στον αμυντικό Αβραάμ Παπαδόπουλο η έξοδος από τη χώρα καθώς το όνομά του ήταν ανάμεσα σε 68 που ενεπλάκησαν σε σκάνδαλο με στημένα παιχνίδια. Ο Παπαδόπουλος, που μεγάλωσε σε φάρμα στην Αυστραλία πριν μετακομίσει στην Ελλάδα, αρνήθηκε τη συμμετοχή του στο σκάνδαλο και απαλλάχτηκε.

sport24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια