Γερμανία, ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία δεν έστειλαν Πρέσβεις ενώ Ινδονησία, το Μεξικό, η Νότια Αφρική και η Αυστραλία δεν έστειλαν κανένα στην πρόσκληση του Τσίπρα στους G-20


Παλτό του έριξαν οι περισσότεροι του μαθητευόμενου μάγου στην συγκέντρωση που έκανε.
Αλέξη κορόιδο πιάστηκες, έπρεπε να είχες φωνάξει τους θυρωρούς όπως την άλλη φορά που είχες την εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης και εσύ έκανες επαφές με τους πιο απίθανους. Είχες δει τότε τους Θυρωρούς τις Πουτάνες και διάφορους άλλους περίεργους.
Γίγαντας είσαι αγόρι μου. Με το παραμυθάκι από 4%  πήγες 20% και. 
Μόνο πρόσεχε μην βγεις πρώτος γιατί σε κανά μήνα σε βλέπω να σε ψάχνουν 11.000.000 Έλληνες για να διασκεδάσουν με σένα και τα υπόλοιπα φιλαράκια σου.

Τους πρεσβευτές των χωρών που μετέχουν στο G-20 (δηλαδή στο γκρουπ των 20 μεγαλύτερων οικονομιών του πλανήτη μεταξύ των οποίων οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Νότια Αφρική, ο Καναδάς, το Μεξικό, η Αργεντινή, η Βραζιλία, η Κίνα, η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Ινδία, η Ινδονησία, η Σαουδική Αραβία, η Ρωσία, η Τουρκία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση συνολικά) έχει προσκαλέσει για ενημέρωση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.


Ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι στη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, η Γερμανία και οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, δύο από τις χώρες που έχουν σημαντικό ρόλο στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας της Ελλάδας δεν εκπροσωπήθηκαν από τους πρεσβευτές τους στην Αθήνα.

Αντί για τους επικεφαλής της διπλωματικής αντιπροσωπείας τους στην Ελλάδα, η Ουάσιγκτον και το Βερολίνο εκπροσωπήθηκαν σε χαμηλότερο επίπεδο, στέλνοντας στη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα άλλους διπλωμάτες.
Με χαμηλότερους στην ιεραρχία διπλωμάτες εκπροσωπήθηκαν στη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα επίσης η Ιαπωνία, η Κίνα και η Σαουδική Αραβία.

Η Ινδονησία, το Μεξικό, η Νότια Αφρική και η Αυστραλία δεν εκπροσωπήθηκαν στην συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τους διπλωμάτες από τις χώρες του G-20.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια