Πόσο ακόμα ποιο χαμηλά θα πέσεις ρε Γιάννη ;;;;


Αποτελεί κοινό μυστικό ότι το Συγκρότημα Αλαφούζου, έχει αρχίσει εδώ και μέρες να αποθεώνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Ο ΣΚΑΙ και η «Καθημερινή» ήταν τα μόνο Μέσα, που φιλοξένησαν δημοσκόπηση, η οποία εμφάνιζε τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται της Ν.Δ., με 6%. Τις τελευταίες ώρες, ο Αλαφούζος και η παρέα του, έχουν στην κυριολεξία ξεφύγει. Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη....
η διακαναλική συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά, ο πάλαι ποτέ μνημονιακός ΣΚΑΙ, μετέδιδε την χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.


Και, σαν μην έφτανε αυτό, από το Συγκρότημα του Νέου Φαλήρου, υπήρχαν διαρροές που επέμεναν ότι η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από την Ν.Δ., μεγαλώνει. Το γελοίο της όλης υπόθεσης, είναι ότι την σχετική «είδηση», διακινούσαν συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου, που έχουν φάει μπόλικο ψωμί από τη Ν.Δ. Μάλιστα, ένας εξ αυτών μέσα στο παραλήρημα του, εμπλέκει στα απίστευτα σενάρια του, και τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.


Όποιος ξαναπεί για διαπλοκή θα του βάλω πιπέρι.
Ό τύπος που έχει μολύνει τις περισσότερες θάλασσες του κόσμου που για να ξεβγάλει την ξεφτίλα πάει καθαρίζει καμιά παραλία η κανα βουνό. Αυτός ο τύπος μαζί με τον εχθρό του τον Κουρή θέλουν να μας πείσουν ότι η μοναδική σωτηρία του τόπου είναι ο μεγάλος ηγέτης Αλέξης.
Καταντάει τόσο εμετικό το παραλήρημα τους που δεν μπορεί πια να παρακολουθήσει κανείς.
Βέβαια μην παραξενευτεί κανείς αν την επόμενη εβδομάδα βρίζουν τον Αλέξη και υμνούν τον Σαμαρά.


Κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν πατρίδα, δεν έχουν Θεό ή μάλλον έχουν ένα Θεό το χρήμα.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια