Aστυνομικοί πήγαν να συλλάβουν την Ελένη Μενεγάκη χθες το βράδυ στην Εκάλη!

Στο πόδι όλη η αστυνομία της Εκάλης! Επί ένα τέταρτο παρακολουθούσε την Ελένη Μενεγάκη τζιπ μεγάλου κυβισμού!
Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της την απίστευτη περιπέτεια που έζησε χθες το βράδυ στα βόρεια προάστια. Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια πήγε να πάρει το παιδί της από ένα παιδικό πάρτι σε σπίτι στην....
περιοχή της Εκάλης. Η Ελένη δεν γνώριζε την ακριβή διεύθυνση του σπιτιού και επικοινωνούσε διαρκώς στο τηλέφωνο με την ιδιοκτήτρια για να μπορέσει να βγάλει κάποια άκρη. 


Στο διάστημα αυτό η παρουσιάστρια έμπαινε κατά λάθος σε διάφορα στενά, κάνοντας συνεχώς κύκλους. Τότε συνειδητοποίησε ότι διαρκώς πίσω της υπήρχε ένα γκρι τζιπ μεγάλου κυβισμού. Η Ελένη τρομαγμένη δεν άνοιγε ούτε το παράθυρο, καθώς το τζιπ την ακολουθούσε σε κάθε στενό.


Κάποια στιγμή κατάφερε να φτάσει στον προορισμό της, αλλά, πέντε λεπτά μετά, έξω από το σπίτι κατέφθασαν περιπολικά της αστυνομίας. Οι αστυνομικοί αναζητούσαν τον οδηγό του αυτοκινήτου που μόλις είχε παρκάρει έξω από την οικία, δηλαδή, την Ελένη Μενεγάκη!


Έκπληκτη η παρουσιάστρια, έκπληκτοι και οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να λύσουν το μυστήριο... Ο οδηγός του τζιπ που ακολουθούσε την Ελένη είχε καλέσει την αστυνομία νομίζοντας πως η Ελένη ήταν αυτή που ακολουθούσε εκείνον!


Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια