Για να ψηφίσει ο μαθητευόμενος ξεφτύλισαν την εκλογική διαδικασία.


Και ενώ ξευτιλιζόταν η διαδικασία ο Τσίπρας χαχανιζε διασύροντας τις εκλογές, άλλωστε η ιδεολογία  των αριστερών ποτέ δεν ήθελε εκλογές και γενικά με την Δημοκρατία.... έβγαζε σπυράκια.
Αρέσκονται στην δικτατορία του προλεταριάτου.

Χαρακτηριστικά του νέου ήθους που φέρνει ο Αλέξης Τσίπρας και το κόμμα του στην πολιτική σκηνή της χώρας ήταν τα όσα συνέβησαν στο σχολείο της Κυψέλης, όπου ψήφισε.... ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δημοσιογράφοι των ξένων κυρίως μέσων που τον συνόδευαν, αλλά και υποστηρικτές του «κατέλαβαν» το χώρο δυσκολεύοντας την δουλειά της εφορευτικής επιτροπής.


Αρκετοί απο αυτούς, μάλιστα, ανέβηκαν σε θρανία, περβάζια, καρέκλες για να αποθανατήσουν την... ιστορική στιγμή της ψήφου του Αλέξη, αδιαφορώντας για τον αν καταστρέφουν δημόσια περιουσία.


Και όλα αυτά μπροστά στα μάτια των συνεργατών του κ. Τσίπρα, οι οποίοι εμφανίσθηκαν να απολαμβάνουν τις σκηνές... ρόκ, εντός του δημόσιου χώρου. Ίσως, βέβαια, να θυμήθηκαν τις καταλήψεις σε σχολεία που είχε πρωταγωνιστήσει παλαιότερα ο Αλέξης...

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Κάμεραμαν ξένου (;) τηλεοπτικού δικτύου σήκωσε την κάμερά του πάνω απο το παραβάν όπου ψήφισε ο κ. Τσίπρας, γελοιοποιώντας την εκλογική διαδικασία...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια