Θα απαντήσει επιτέλους ο σύριζα χωρίς υπεκφυγές αν καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές.

Όταν βγάλαμε το θέμα με την δράση του Αμυρά, δείτε εδώ , φυσικά δεν περιμέναμε ότι θα παίρναμε απάντηση από τον σύριζα, όμως προσπάθησε κάτι να πει στην Ν. Δ. που ασχολήθηκε επιτέλους με το θέμα αυτό.
Το γραφείο τύπου....
του σύριζα εξέδωσε μια ανακοίνωση όσο αφορά τον Ιφικράτη Αμυρά και την σχέση του με τον σύριζα και για όσα τους κατηγορούν για την υπόθεση αυτή.
Βέβαια καμία απάντηση επί της ουσίας από τον σύριζα που προσπαθεί εντέχνως να αποπροσανατολίσει, λέγοντας παροιμίες και άλλες τέτοιες παπάρες.Ουσιαστικά δεν απαντά σε τίποτα η ανακοίνωση του σύριζα και γιαυτό να ρωτήσουμε πάλι
1) Ανήκει στην συνιστώσα του σύριζα ΔΗΚΚΙ ;
2) Ποια η σχέση του με τον Τσίπρα ώστε να τον φωνάζει με το μικρό του όνομα; Είναι φίλοι ;
3) Γιατί όλα τα στελέχη του σύριζα έχουν δώσει συνέντευξη σε αυτόν τον κύριο που διατηρεί κάποιο blog.
4) Όταν κατέβηκε υποψήφιος στην Α' Αθήνας μετά από λίγο αποσύρθηκε η υποψηφιότητα του, όμως από το κόμμα σας διαγράφηκε ; φυσικά όχι ! 
5) Δεν γνωρίζατε την δράση του Αμυρά ο οποίος είναι κοινός τρομοκράτης με αυτά που λέει ; Και δεν τα λέει τώρα ,αλλά πολλά χρόνια.
6) καταδικάζει ο σύριζα τέτοιες συμπεριφορές και γεγονότα που απορρέουν από αυτές ;


Ποια ήταν η δράση του κυρίου αυτού το 2008 όταν καιγόταν η Αθήνα ;

Δείτε την δήλωση της Ν. Δημοκρατίας

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιαννης Μιχελάκης κάνει λόγο για σοκαριστική αποκάλυψη και καταγγέλει τον κ. Ιφικράτη Αμυρά, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ πως σε δημόσια παρέμβασή του, καλεί ομάδες πολιτών να κάνουν αντάρτικο πόλεων, να προμηθευτούν όπλα, μαχαίρια, τσεκούρια, μολότοφ, να προβούν σε εκτελέσεις, να πυρπολούν δημόσια κτήρια, να κάνουν απαγωγές πολιτών και κάθε άλλο αδίκημα του ποινικού κώδικα.


Ο κ. Μιχελάκης κάνει μάλιστα λόγο για προνομιακή σχέση του κ. Αμυρά με τον Αλέξη Τσίπρα καθώς ο κ. Αμυράς αρχικά, σύμφωνα με τη ΝΔ, είχε περιληφθεί στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Αθήνας, όπως αυτό ανακοινώθηκε με επίσημο δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ (και δημοσιεύτηκε στις 21/4 στην ηλεκτρονική έκδοση της κομματικής εφημερίδας "Αυγή", και σε όλα τα ΜΜΕ) αλλά μετά από το σάλο που προκλήθηκε, αποσύρθηκε διακριτικά, χωρίς όμως να διαγραφεί ποτέ.


"Ο ΣΥΡΙΖΑ τέτοιες απόψεις τις αποσιωπά, αλλά δεν τις καταδικάζει. Τις υποθάλπει και τις ενθαρρύνει" καταγγέλει ο κ. Μιχελάκης τονίζοντας πως "το σοκ που προκαλούν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι περιθωριακές συνιστώσες του στους Έλληνες πολίτες, άλλοτε ως οπαδοί του τρομοκράτη Κουφοντίνα, άλλοτε ως καθοδηγητές αντάρτικου πόλεων, άλλοτε ως προστάτες των κουκουλοφόρων, συγκλονίζει τους Έλληνες.
Οι πρακτικές, όμως, αυτές δεν θα περάσουν!".







Δείτε την ανακοίνωση του σύριζα.

«Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα και βγάζω τα παπούτσια μου να μη βραχεί η ομπρέλα»… είναι η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.
 
"Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως. Δυστυχώς για τους ίδιους, τα όρια μεταξύ γελοιοποίησης και πανικού είναι πλέον δυσδιάκριτα για τη ΝΔ και τον κ. Σαμαρά", καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια