"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση" Λέει ο Γέροντας Γλέζος.

(σ.σ.z. Δεν έχω κάτι με τον Γέροντα Γλέζο, αλλά έχω με αυτούς που τον εκμεταλλεύονται, τους δήθεν φίλους του (βλέπε Σύριζα).
Αντί να αφήσουν τον υπερήλικα στην ησυχία του τον ''τρέχουν'' σε όλη την Ελλάδα για να τραβήξει κανά ψηφουλάκι.
Απορίας άξιο είναι ότι δεν καταλαβαίνουν ότι τους κάνει μεγάλη ζημιά ένας άνθρωπος που έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα αφού πιστεύει ότι όποιος παίρνει 20.000 ευρώ είναι πλούσιος άρα πρέπει να πληρώνει έκτακτες εισφορές.
Έλεος ρε αφήστε τον Γέροντα να απολαύσει την ζωή του και του ευχόμαστε να έχει πολλή ακόμα)....



ΣΥΡΙΖΑ θα βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση", είπε το στέλεχος του κόμματος, μια μια βεβαιότητα, που άφησε άναυδο ακόμη και τον δημοσιογράφο, με τον οποίο συζητούσε στο ραδιόφωνο! Διαβάστε όλη τη δήλωση!

Η... 
"βόμβα" Γλέζου έπεσε στη διάρκεια πρωινής ραδιοφωνικής εκπομπής στο "Ράδιο Κρήτη", στο Ηράκλειο. Ο κ. Γλέζος σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση που δεν βγει η εντολή από την κάλπη για να κυβερνήσει είπε:

"Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση", επαναλαμβάνοντας δύο φορές την συγκεκριμένη ατάκα! Μάλιστα ο ίδιος το αιτιολόγησε λέγοντας ότι τα μηνύματα που εκλαμβάνει από παντού, όπως και από το Ηράκλειο, που έκανε χθες μια βόλτα είναι κάτι παραπάνω από θετικά.

"Το βλέπω από τον κόσμο που με σταματάει, όπως συνέβη και χθες, όταν κατέβηκα στην πλατεία Λιονταριών στο κέντρο της πόλης", κατέληξε!


creteplus.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Σεραφείμ Χ. Μηχιώτης3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 1:29 π.μ.

    Δεν νομίζω ότι τον πολυλογαριάζουν πλέον τον Γλέζο εις το πολιτικό συνοθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ. Απλώς τον περιφέρουν, ως σύμβολο, εκεί που κρίνουν, ότι τους χρειάζεται, αν και το ιδιαίτερο βάρος του εις το πλευρό του Τσίπρα, έχει μειωθεί υπέρ των ιδιοτελών ΠΑΣΟΚογενών, οι οποίοι τον περιβάλλουν. Εις ό,τι πάντως αφορά τον ίδιο τον Γλέζο, η απουσία του από τη συνάντηση μνήμης με το Λεωνίδα Κύρκο, στο τάφο του, την περασμένη Κυριακή, επισημάνθηκε όλως ιδιαιτέρως. Στις ίδιες δίκες μαζύ, συναγωνιστές σε καιρούς δύσκολους, αλλά είχε προφανώς "βαρύ πρόγραμμα", δηλαδή δεν ήθελε να παραστεί. ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.