Πάει εισαγγελέα, μηνύει Κανέλλη - Δούρου ο Κασιδιάρης


Μετά τη λήξη της αυτόφωρης διαδικασίας τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, όχι μόνο ετοιμάζεται να διαβεί το κατώφλι του αρμόδιου Εισαγγελέα, προκειμένου να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία, αλλά ταυτόχρονα να περάσει στην αντεπίθεση, μηνύοντας την Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ο Ηλίας Κασιδιάρης αναμένεται το να εμφανιστεί τις επόμενες  ώρες ενώπιον της δικαιοσύνης,  όπου θα δώσει εξηγήσεις για όσα συνέβησαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο ΑΝΤ1 με το βίαιο επεισόδιο εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου, οπότε και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ελένη Ράϊκου έδωσε εντολή συλκηψής του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.


Και την Παρασκευή, διακριτική ήταν η παρουσία της αστυνομίας, στο σπίτι του Ηλία Κασιδιάρη στο Πικέρμι, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του, πριν την εκπνοή του αυτοφώρου.





Αυτός ο τύπος με το τικ στο μάτι που το παίζει άντρας και βαράει γυναίκες και τελικά σαν γυναικούλα ο ίδιος, κρύβεται, αντί να πάει μόνος του να δώσει εξηγήσεις στην αστυνομία.
Αυτά είναι σημάδια θρασυδειλίας για κάποιον που φοράει παντελόνια εκτός αν τα φοράει γιατί κρυώνει.


Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μακάρι να ακούγαμε φίλοι πολίτες και να ενημερωνόμαστε
    καλύτερα από τα ΜΜΕ..Πάλι καλά που υπάρχει το ιντερνετ και βλέπουμε τι γίνεται πραγματικά...το 90% το μμε είναι αριστεροί...Μη περιμέτνεται να δείτε ποτέ στη tv και στις εφημερίδες τη πραγματικότητα...Πολίτες αγαπώ πολύ τη χωρα μου και θα κάνω τα πάντα να την κρατήσω αληθινή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.