Αντώνη ούτε σαν σκέψη να σου περάσει το όνομα Φώφη.

Μια πληροφορία που την έχουμε από χθες αλλά δεν θέλαμε να την πιστέψουμε, σήμερα δειλά - δειλά αρχίζει να εμφανίζεται στον ορίζοντα.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Η Αγία Οικογένεια ξέρουμε ότι προωθεί συγκεκριμένη κυρία από την Νέα δημοκρατία και μάλιστα εξελέγη πολύ εύκολα μετά και τον αγώνα που έδωσε μαζί της και ο 3ος όροφος της Συγγρού.

Βέβαια η κυρία αυτή είναι η μόνη σίγουρη μέχρι στιγμής για συγκεκριμένο Υπουργείο.
Και ερχόμαστε στο δεύτερο όνομα που προωθεί η Οικογένεια και είναι αυτό της Φώφης !!!
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι υπάρχουν πιέσεις στην Συγγρού και στην Ιπποκράτους να μπει η κυρία σε κάποιο υπουργικό σχήμα μιας και έμεινε εκτός βουλής.
Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι ο Βενιζέλος είπε όχι σε όλους τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να μετέχουν στο νέο κυβερνητικό σχήμα, αλλά άφησε ανοιχτή την πόρτα σε όσους δεν εκλέχτηκαν στις εκλογές στις 17 Ιουνίου.


Για να παραφράσουμε και την γνωστή παροιμία ''κοντά στην γλάστρα ποτίζονται και οι Βασιλικοί'' λοιποί μη εκλεγέντες με το ΠΑΣΟΚ Καρχιμάκης, Όθωνας, Ρέππας, Καρτάλης.


Αντώνη δεν ξέρουμε αν αληθεύει το σενάριο αυτό, αλλά αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να ισχύει κάτι τέτοιο τότε βρες καράβι και εξαφανίσου.
Δεν μπορείς και δεν έχεις κανένα δικαίωμα να ξεπουλήσεις τα ιδανικά της παράταξης, γιατί έχεις εσύ να ξεπληρώσεις κάποια γραμμάτια προς την Αγία οικογένεια.
Τέλος τα παιχνίδια κύριοι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια