Μην πατάτε την μπανανόφλουδα του λόμπι της δραχμής!


image dscΤις τελευταίες μέρες έχουν κυκλοφορήσει αθλιότητες στο διαδίκτυο, στα email μας, σε μέσα ενημέρωση εντός και εκτός Ελλάδας. Πιο χαρακτηριστικό το προβοκατόρικο email από κομματικό σχηματισμό, που έφτασε σε χιλιάδες emails και καλεί τους πολίτες να μην ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία, αλλά εκείνους, αφού έχουν....
στα χέρια τους δημοσκοπήσεις και δεν υπάρχει κίνδυνος να βγει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α! Πέραν του γεγονότος ότι δημοσιεύουν παρανόμως ευρήματα δημοσκοπήσεων, δεν μπαίνουν καν στον κόπο να μας πουν ποιες είναι αυτές, με τι δείγμα, πότε διενεργήθηκε και από ποιους!
Η ουσία είναι ότι στο βωμό της εκλογής τους κάποιοι επιλέγουν να σπρώξουν τη χώρα στον γκρεμό και την καταστροφή.
Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των όποιων δημοσκοπήσεων, δεν είναι ώρα πανηγυρισμών. Είναι ώρα ευθύνης. Δεν υπάρχουν δημοσκοπήσεις, κι αν υπάρχουν δεν προεξοφλούν το αποτέλεσμα. Ο ελληνικός λαός θα μιλήσει την Κυριακή! Και μέχρι την Κυριακή υπάρχει άπλετος χρόνος για να διαφοροποιηθεί είτε θετικά είτε αρνητικά.
Ας μην επιτρέψουμε σε διάφορους να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε περιθώριο στο ΣΥΡΙΖΑ και στο λόμπι της δραχμής να μας οδηγήσουν έξω από το ευρώ!
Ζούμε ιστορικές στιγμές και η απόφαση του ελληνικού λαού την Κυριακή, 17 Ιουνίου, θα επηρεάσει το μέλλον όχι μόνο της δικής μας αλλά και πολλών γενεών!

Δεν εφησυχάζουμε στιγμή!
Ούτε μια ψήφος χαμένη!
Την Κυριακή ψηφίζουμε για την Ελλάδα στο ευρώ!
Για την Ελλάδα στην Ευρώπη!
Για ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες!
Την Κυριακή ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια