Γιατί θα ψηφίσω Δουραλέξη!


Θα ψηφίσω Δούρου και Αλέξη γιατί είναι πρώτα πρώτα της γενιάς μου. Τριαντάρηδες ασυμβίβαστοι και μακρυά από την διαφθορά. Ποτέ δεν έφαγαν από το μεγάλο τραπέζι του Πάγκαλου. Ήταν, είναι και θα είναι επαναστάτες. Τι φταίει ο Αλέξης, που ο πατέρας του έπαιρνε δουλειές από ..
το ΠΑΣΟΚ; Εκείνος με αυτά τα λεφτά έκανε αγώνα κατά του συστήματος. Στις καταλήψεις πρώτος. Αλλά και....
μετά στους δρόμους και στις διαδηλώσεις δεν έλειψε ποτέ. 


Παρότι είχε λεφτά δεν έπαψε να αγωνίζεται για τους φτωχούς. Και όταν ήρθε η ώρα της στράτευσης, υπηρέτησε την πατρίδα από την Αττική. Παιδί πασόκου ήτανε, τί θέλατε να έκανε; Να πήγαινε παραμεθόριο; Μα δεν γινόταν. Δεν γινόντουσαν τότε τέτοια πράγματα. Η παραμεθόριος ήταν για τους δεξιούς. Πήγε ο μπαμπάς στον Άκη και ο Αλέξης εδώ. Μην χάσει ντε και το κίνημα. 


Όσο για την Δούρου, τι να πω. Την έχω μέσα στην καρδιά μου. Τέτοια ομορφιά και προσόντα ανάλυσης στρατηγικής της τουρκικής επιθετικότητας μεγαλύτερα από του συγχωρεμένου του Νεοκλή Σαρρή. Υπάρχει καλύτερος συνδυασμός; Τέτοιος νους και τέτοια ομορφιά! Κάποιοι κακεντρεχείς θα πουν ότι την έβαλε ο Άκης ή ο Γιάννος. Ε, και; Πασόκ δεν κυβερνούσε; Ποιον θέλατε να βάλει; Τον Σαρρή; Δηλαδή μερικά φασιστοειδή έχουν ξεφύγει! Ακούς εκεί επί δημοκρατικής κυβερνήσεως αξιοκρατικές προσλήψεις! Πού τα βρήκατε αυτά γραμμένα; Ως γνήσιο λοιπόν τέκνο της πασοκοαριστερής διεθνιστικής συμ-μωρίας ψηφίζω δαγκωτό Δουραλέξη! Για να μην αλλάξει τίποτε από τα κακώς κείμενα! Για να επικρατήσουν τα υποκείμενα!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια