Να παραδοθεί ο Ηλίας Κασιδιάρης για την άναδρη επίθεση στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου! - Καταζητείται από τις αρχές - Σύσσωμη η καταδίκη



Αν τιμάει τα παντελόνια που φοράει να πάει τώρα να παραδοθεί και να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη , αν και όλοι είδαμε.


Πρώτα χτύπησε μια γυναίκα και πέταξε νερό σε μια άλλη, και τώρα κρύβεται από τις αρχές που τον καταζητούν. Δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, όταν εκατομμύρια άνθρωποι τον είδαν σε ζωντανή σύνδεση να επιτίθεται και να χτυπάει βάναυασα μια γυναίκα!


Ο Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος
εξελέγη βουλευτής με την Χρυσή Αυγή στις 6 Μαϊου, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Γιωργου Παπαδάκη αφού πρώτα πέταξε ένα ποτήρι με νερό στην εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ στο πάνελ Ρένα Δούρου, γρονθοκόπησε στο πρόσωπο την Λιάνα Κανέλλη και μαινόμενος έφυγε από το στούντιο αφού χτύπησε και πολλούς άλλους στο διάβα του.


Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της όχι μόνο δεν καταδικάζει την επίθεση του μέλους της, αλλά ισχυρίζεται σε ανακοίνωσή της ότι πρώτη επιτέθηκε η Λιάνα Κανέλλη, δεν λέει τίποτα για το νερό που έριξε επίσης ο κ.Κασιδιάρης στη Ρένα Δούρου και για τον αποκλεισμό της από όλο τον πολιτικό κόσμο λέει ότι δεν τους χρειάζονται αφού έχουν στο πλευρό τους μισό εκατομμύριο έλληνες!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια