Ο Αλεξιπτωτιστής Στεφανάδης και οι σχέσεις του με την οικογένεια Σαμαρά.

Από το απόγευμα ακούμε μέσα στον χαμό της ονοματολογίας και ένα όνομα που το ακούγαμε και προεκλογικά αυτό του καθηγητή κ. Στεφανάδη. Τότε το όνομα φαινόταν το επικρατέστερο για το επικρατείας όμως  έχασε το τρένο την τελευταία στιγμή όταν διαπιστώθηκε η έντονη αντιπαράθεση
που είχε με μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας κατά της πρυτανικές εκλογές. Μαθαίνω δε ότι, τότε, εναντίον του κ. Στεφανάδη και υπέρ του κ. Πελεγρίνη είχαν ταχθεί ισχυρά ονόματα της Νέας Δημοκρατίας. Μπροστά στον κίνδυνο η υποψηφιότητα να σηκώσει περισσότερη σκόνη παρά ενθουσιασμό κόπηκε από τις λίστες.


Όμως μην ξεχάσουμε ότι ο κ. Στεφανάδης έχει στενές σχέσεις με την οικογένεια Σαμαρά και ιδιαίτερα με τον αδερφό του Αντώνη.
Έτσι επανήλθε το όνομα του κ. Στεφανάδη για το Υπουργείο Υγείας και μάλιστα πρέπει να θεωρείτε σχεδόν σίγουρο.


Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συνδεθεί η επιλογή Στεφανάδη με την πλευρά Καραμανλή και  περισσότερο με την σύζυγο του πρώην Πρωθυπουργού. 
Είναι αστεία η αναφορά στην πλευρά Καραμανλή και σκοπίμως διαρρέεται από γνωστούς κύκλους (κηφήνες) που κατοικοεδρεύουν στην Συγγρού.
Ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν προτάθηκε κανένα όνομα από την πλευρά Καραμανλή. 


Σίγουρα αν τοποθετηθεί ο κ. Στεφανάδης στο Υπουργείο Υγείας θα ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής πολλών βουλευτών της Ν. Δημοκρατίας που θα βλέπουν έναν αλεξιπτωτιστή να καταλαμβάνει θέση υπουργού λόγω της φιλίας του με τον αδελφό του Αντώνη.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια