Σαν άλλος ΕΦΙΑΛΤΗΣ ο Μιχαλολιάκος είπε ότι νοσταλγεί την ΧΟΥΝΤΑ.

ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ .
«Η χώρα δεν σώθηκε ποτέ από εκλογές, ας με πούνε χουντικό ο τόπος είδε προκοπή μόνο επί Γεωργίου Παπαδόπουλου και 21ης Απριλίου" είπε χθες το βράδυ στα Μέγαρα ο Ν. Μιχαλολιάκος έχοντας στο πλευρό του τον Η. Κασιδιάρη... 


Στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα Μέγαρα για την οποία μάλιστα είχε γίνει τεράστια....
κινητοποίηση, ο κ. Μιχαλολιάκος πλαισιωμένος από όλα τα μέλη του κόμματός του... δόξασε τον Γιώργο Παπαδόπουλο και την 21η Απριλίου λέγοντας μάλιστα πως "ποτέ ο τόπος δεν σώθηκε από εκλογές, ας με που χουντικό, ας με πουν εθνικιστή" είπε χαρακτηριστικά. 
Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής δεν παρέλειψε να εξάρει τις ένοπλες δυνάμεις λέγοντας ότι του αρέσει να μιλά με στρατιωτικούς όρους καθώς "ο στρατός είναι η μοναδική ελπίδα του έθνους". 


Ενώπιον δεκάδων μελών της Χρυσής Αυγής που φώναζαν συνθήματα υπέρ του κόμματος ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μικρά Ασία και στις χαμένες πατρίδες με τη χαρακτηριστική φράση: "αν ο Θεός ευλογήσει κάποτε θα τις ελευθερώσουμε"...


Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Μετά από τόσα χρόνια ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και το κατάντημα που φτάσαμε ποιος δεν αναπολεί την ΧΟΥΝΤΑ ;

    Την μια βαρέλι με πάτο το Δημόσιο χρέος , την άλλη δίχως πάτο,εεε ήταν καιρός σε αυτούς τους ξεφτιλισμένους να βρεθούν κάποιοι να τους βρούνε τον πάτο .

    Να αγιάσει το χέρι σου παλίκαρε που όταν και όποιοι μιλούσανε για λαθροεισβολείς τα αριστερίζοντα κόμματα αποκαλούσαν όλους τους Έλληνες ΦΑΣΙΣΤΕΣ .

    Για τα θύματα της MARFIN δεν "κοπήκατε" σκουλήκια , τώρα σας πόνεσε η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ που μας προσφέρατε ;

    Είναι τελικά το μόνο κόμμα η Χρυσή Αυγή που ότι λέει το κάνει .

    Της 17 θα σας ψηφίσω γιατί τολμήσατε να κάνετε πράξη όσα λέγατε τα βάλατε με τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ του πολιτικού συστήματος και της υποτιθέμενης αντικειμενικής δημοσιογραφίας .

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λες παλίκαρο εννοείς τον κομπλεξικό με το τικ στο μάτι που έχει αίσθημα κατωτερότητας και γιαυτό το παίζει νταής ; Αυτός είναι ικανός να βαράει και την μάννα του προκειμένου να ικανοποιεί τον εγωισμό του.
    Μπράβο συνεχίστε να τους ψηφίζεται και στο τέλος θα βαράνε και εσάς γιατί δεν θα υπακούτε στις εντολές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.