Ο Φωτόπουλος μεταφέρει την… παρακμή του σε άλλο μαγαζί!


Ο Φωτόπουλος μεταφέρει την… παρακμή του σε άλλο μαγαζί!Ο αρχισυνδικαλιστής Φωτόπουλος είναι ένα πρόσωπο στο οποίο διαφαίνονται όλες οι παραισθησιογόνες καταστάσεις της άθλιας κοινωνικής πραγματικότητας της χώρας. 
Ο κ. Φωτόπουλος κατάλαβε ότι το κόμμα- φωλιά που τόσα χρόνια λάθρα.... ζούσε δεν μπορεί να τον συντηρήσει άλλο. Έτσι θέλησε να μεταφέρει την παρηκμασμένη πολιτική του σκέψη σε άλλο… μαγαζί.

Έτσι- ο κατ’ επάγγελμα συνδικαλιστής- ζήτησε να τον διαγράψουν από τοΠΑΣΟΚ αφού άλλωστε από την δήλωση του συμπεραίνεται ότι έχει μεταπηδήσει σε άλλον πολιτικό χώρο.

«Εγώ δεν έφυγα από το ΠΑΣΟΚ, εσείς φύγατε. Αυτό το ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως το καταντήσατε, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που οραματίστηκε και έφτιαξε ο ιδρυτής του (που κάποιοι από εσάς παρακαλάγατε να πεθάνει για να πάρετε την καρέκλα)» αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Φωτόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ διαψεύδει της πληροφορίες που έκαναν λόγο για μετακίνησή του στον ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνει ότι στις δύο τελευταίες εκλογές δεν ψήφισε ΠΑΣΟΚ και αναφορικά με τις πληροφορίες που θέλουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να σχεδιάζει την διάλυση της ΠΑΣΚΕ τονίζει ότι «η ΠΑΣΚΕ είναι αυτόνομη, ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη παράταξη. Η ΠΑΣΚΕ δεν είναι η ταμπέλα της. Πάνω από όλα είναι η ιστορία, οι αγώνες και τα μέλη της».

Τ.Χ
http://newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια