ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΑΜΑΡΑΣ: Τι Ελλάδα θέλουμε; Μία Ελλάδα με συμμαχίες ή μια Ελλάδα απομονωμένη χωρίς συμμάχους....


Η ομιλία ξεκίνησε στις 21:00 με τον Α. Σαμαρά να δηλώνει πως από αυτές οι εκλογές θα κριθεί το μέλλον της Ελλάδας. "Σε αυτές τις εκλογές υπάρχουν επτά διλήμματα. Το πρώτο δίλημμα είναι δραχμή ή ευρώ. Υπάρχουν κάποιοι έξω από την Έλλάδα που θελουν τη χώρα μας.... το μαύρο πρόβατο που θα το φάει ο λύκος για να παραδειγματιστούν κάποιοι άλλοι. ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει η καταστροφή της Ελλάδας. Εαν σήμερα έρθουμε....
σε ρήξη με τους εταίρους μας, αύριο θα βρεθούμε με πολύ χειρότερο μνημόνιο, εκτός ευρώ. Αυτό δεν πρόκειται οι Έλληνες να το δεχτούν". 


Το αλλο δίλημμα είναι ανεργία ή θέσεις εργασίας" συνέχισε ο Α. Σαμαράς. "Ο λαός απόψε μπροστά σε αυτή τη συγκέντρωση έχει πάρει την απόφασή του".


Σχετικά με το θέμα των λαθρομεταναστών υποστήριξε "Εμείς σε αντίθεση με το ΣΥΡΙΖΑ θα απομακρύνουμε τους λαθρομετανάστες, θα προωθήσουμε τη μαζική τους επιστροφή και μάλιστα με κοινή ευρωπαϊκή πολιτική ώστε η Ελλάδα να πάψει να είναι μαγν.ητης για τους λαθρομετανάστες. Ασφάλεια ή φόβος έιναι ένα ακόμη δίλημμα για το οποίο θα αποφασίσει ο λαός την Κυριακή". 


Επίσης ο Α. Σαμαράς συνέχισε "Τι Ελλάδα θέλουμε; Μία Ελλάδα με συμμαχίες ή μια Ελλάδα απομονωμένη χωρίς συμμάχους. Ο κ. Τσίπρας θέλει να αφήσει την Ελλάδα αποδυναμωμένη από κάθε συμμαχία. Η διεθνής απομόνωση της Ελλάδας θα είναι και μεγαλη χαρά για αυτούς πους διεκδικούν το όνομα της Μακεδονίας μας. Όμως αυτό δεν ενδιαφέρει το ΣΥΡΙΖΑ αφού η νεολαία του διαδήλωνε στα Σκόπια..."

"Επίσης ένα ακόμη δίλημμα είναι κυβέρνηση ή ακυβερνησία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει κυβέρνηση αριστεράς την ώρα που τα άλλα αριστερά κόμματα αρνούνται να συνεργαστούν μαζί του. Οι Έλληνες δεν αντέχουν την παρατεταμένη ακυβερνησία. Εμείς ζητάμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για το καλό του τόπου". 


"Εμποδίζουν τις επενδύσεις που θα φέρουν νέες θέσεις εργασίας, διώχνουν τις επιχειρήσεις, διώχνουν τη ναυτιλία, απειλούν με νέους φόρους, απαγορεύουν την κατασκευαστική δραστηριότηα, κλείνουν τα πανεπιστήμια... Απο Δευτερα όλα αυτά θα τελειώσουν, ξεκινάει η νέα πορεία όλων των Ελλήνων. Η μάχη είναι δύσκολη και τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμη. Απέναντι έχουμε ισχυρούς αντιπάλους όπως το λόμπυ της δραχμής, αυτοί δηλαδή που έβγαλαν έξω τα χρήματά τους και θέλουν να κερδοσκοπήσουν πάνω στην πλάτη της Ελλάδας. Ο Τσίπρας παίζει ζαριές στις πλάτες της Ελλάδας. Υπάρχουν και οι αλλοι που θέλουν τον ορυκτό μας πλούτο. Αυτών των δύο λόμπυ παίζει το παιχνίδι τους ο Τσίπρας. Αν η Ελλάδα αναγκαστεί να βγει από το ευρώ δε θα είναι έυκολο μετά να ξαναεπιστρέψουμε. Αν νομιμοποιήσουμε τους μετανάστες και φέρουμε και τις οικογένειές τους θα είναι δύσκολο να τους ξαναδιώξουμε. Βρισκόμαστε σε οριακό σημείο" τόνισε ο Α. Σαμαράς.


"Πρέπει να απαντήσετε με τη ψήφο σας, ποιοι θέλετε να πάνε να διαπραγματευτούν, αυτοί που δε πιστεύουν στην επαναδιαπραγμάτευση και θέλουν να τα καταγγείλουν όλα;" 


Επίσης συνέχισε λέγοντας "Τρία πράγματα ζητά η Ελλάδα και αυτά μπορούμε μόνο εμείς να τα προσφέρουμε: Σταθερή κυβέρνηση, δουλειές για όλους και ασφάλεια στη χώρα μας".


Ο Α. Σαμαράς έκλεισε την ομιλία του τονίζοντας τη μεγάλη σημασία που θα έχει η ψήφος καθενός πολίτη την Κυριακή. "Σας καλώ να πάτε στις κάλπες και να ψηφίσετε και με το νου και με την καρδιά, σαν από την ψήφο σας να κρέμεται το μέλλον της Ελλάδας, το μέλλον των παιδιών μας. Εύχομαι στον καθένα καλή ψήφο και με τη νίκη την Κυριακή! 
newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια