Το Δίστομο τιμά την ιστορία του βγάζοντας 4ο κόμμα την Χρυσή Αυγή ! ! !


Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.
Παρά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε στις εκλογές της 6ης Μαϊου, ο σύνδεσμος του Νίκου Μιχαλολιάκου κατάφερε να βγει ενισχυμένος τόσο στο Δίστομο όσο και γενικότερα στο νομό Βοιωτίας...
Στις προηγούμενες εκλογές η Χρυσή Αυγή είχε πάρει στο Δίστομο 79 ψήφους και ποσοστό 3,48%. Το ποσοστό είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν πτώση του συνδέσμου....
στις χθεσινές εκλογές. Η κάλπη όμως έδειξε αύξηση της εκλογικής δύναμης του συνδέσμου κατά μία ποσοστιαία μονάδα. Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου ψήφισαν 101 άτομα και το ποσοστό διαμορφώθηκε στο 4,53%.


Ιδια εικόνα και συνολικά στη δημοτική ενότητα Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας. Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζεται ενισχυμένη. Στις προηγούμενες εκλογές είχε πάρει 335 ψήφους και ποσοστό 5,96% και σε αυτές παίρνει 350 ψήφους και ποσοστό 6,39%.


Τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ικανοποιημένα από τη συνολική εικόνα του συνδέσμου στη Βοιωτία. Το κόμμα όχι μόνο κατάφερε να αυξήσει τα ποσοστά του, αλλά κατάφερε να βελτιώσει και τη θέση του. Αφού σε σχέση με τις εκλογές της 6ης Μαϊου, πέρασε το ΚΚΕ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ''σκαρφάλωσε'' στην 4η θέση.


Αναλυτικά, από το 8,18% έφτασε στο 8,77 ή αν προτιμάτε οι 6.234 που την ψήφισαν στις 6 Μαϊου, ένα μήνα αργότερα, έγιναν 6.441. Από εκεί και πέρα ο ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να διατηρήσει την πρωτιά, αφήνοντας δεύτερη τη ΝΔ.


Αναλυτικά σύμφωνα με στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών:


ΣΥΡΙΖΑ 30,66%
ΝΔ 24,32
ΠΑΣΟΚ 11,52
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 8,77
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 8,36
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 5,99%
ΚΚΕ 4,69

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια