Ο Ξενιάδης εμφάνισε την επενδυτική εταιρία FARGO Investment για ΑΕΚ


Τη στιγμή που άπαντες στην Ένωση βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης της ΕΠΟ για την αδειοδότηση της ομάδας (30/5), αρχίζει και αχνοφαίνεται ένα φως στο τούνελ, δια μέσω Βασίλη Ξενιάδη, που εμφάνισε επενδυτική εταιρία από τις ΗΠΑ. Επιφυλακτική η ΠΑΕ, που περιμένει να δει το....
χρήμα, που θα κατατεθεί σε τράπεζα του Χονγκ Κονγκ.
Εξελίξεις είχαμε το μεσημέρι της Τρίτης στο θέμα της εμπλοκής του Βασίλη Ξενιάδη στα κοινά της ΑΕΚ. Ο υποψήφιος επενδυτής επικοινώνησε το πρωί με τους διοικούντες την Ένωση, εκφράζοντας τους την πεποίθηση ότι το θέμα της πληρωμής των 5 εκ. ευρώ αρχικά (συνολικά έκανε λόγο για 23 εκ. ευρώ) θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.


Λίγο αργότερα επικοινώνησαν με την ΠΑΕ εκπρόσωποι της εταιρίας FARGO Investment, η οποία πρόκειται για μεγάλη επενδυτική εταιρία με έδρα το Χογκ Κογκ, ζητώντας τους τα ακριβή στοιχεία, ώστε να σταλεί το έμβασμα. Μετά από μια σύντομη έρευνα που έκανε ο Ανδρέας Δημητρέλος και οι συνεργάτες του, πείστηκαν για τη συγκεκριμένη εταιρία και αποφάσισαν να προχωρήσουν τις διαδικασίες.


Στη συνέχεια υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον επικεφαλής της FARGO, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι έχουν γίνει όλες οι διαδικασίες για την αποστολή των χρημάτων, απλά λόγω της διαφοράς ώρας που υπάρχει, θα αργήσουν να φανούν τα χρήματα (ίσως έρθουν την Τετάρτη). 


Αυτή τη στιγμή στις τάξεις της ΠΑΕ επικρατεί μεν συγκρατημένη αισιοδοξία, αφού πρόκειται για πραγματικά σοβαρή εταιρία στον χώρο των επενδύσεων, αλλά απ' την άλλη... φυσάνε -πλέον- και το γιαούρτι και προτιμούν, μέχρι να δουν τα χρήματα στο λογαριασμό της ομάδας, να είναι επιφυλακτικοί όπως λέει το newsit.gr....

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια