Στη ΝΔ η Ντ.Μπακογιάννη - Πλεύρης και Ανατολάκης στο πλευρό του Σαμαρά - Έξαλλος ο Γ. Καρατζαφέρης: "Πανστρατιά προδοτών"


Ανέστειλε την λειτουργία της η ΔΗΣΥ προκειμένου να μην χαθεί το μπόνους των 50 εδρών
Επικεφαλής του Επικρατείας της ΝΔ η Ντόρα Μπακογιάννη 
Τρεις εκλόγιμες θέσεις για Μαρκογιαννακη, Αυγενάκη και Κοντογιάννη
Αντιδρά ο ευρωβουλευτής Σκυλακάκης στη συνεργασία και ανεξαρτητοποιείται....

Την συνεργασία της ΔΗΣΥ με τη ΝΔ ανακοίνωσαν ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη.


"Στελέχη της ΔΗΣΥ θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Μπροστά στον κίνδυνο για την Ελλάδα πρέπει να παραμερίσουμε τις διαφορές μας", είπε μεταξύ άλλων η κα Μπακογιάννη.


"Σε στιγμές που η Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγιστους κινδυνους και απειλες καλούμε όλες τις συνάμεις να συστρατευθουν μαζί μας. Ζητησαμε την δημιουργία ενός μεγάλου πατριωτικού μετώπου για την Ευρώπη. 
Δεν θα αφήσουμε να γκρεμιστούν μέσα σε λίγες μέρες όσα κέρδισε ο λαός εδώ και δεκαετίες. Αυτό το πατριωτικό μέτωπο για την ευρώπη δημιουργείται με προσχωρήσεις από κάθε κατεύθυνση. Ενω μας χώριζαν πολλά τώρα μας ενώνει ο κοινός αγώνας. Καλωσορίζω την κα Μπακογιάννη και την απόφασή της να αναστείλει την λειτουργία του κόμματός της", είπε ο Αντώνης Σαμαράς.


Η κα Μπακογιάννη θα τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ. Σε εκλόγιμες θέσεις θα τοποθετηθούν οι τρεις πρώην βουλευτές Γ. Κοντογιάννης (Ηλεία), Χρ. Μαρκογιαννάκης (Χανιά) και Ελ. Αυγενάκης (Ηράκλειο).


Πάντως, η πρώτη αντίδραση από τη ΔΗΣΥ ήρθε από τον ευρωβουλευτή, κ. Σκυλακάκη, ο οποίος είναι αρνητικός σε αυτή τη συνεργασία και αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί. 


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια