ΦΥΛΑΚΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ Εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά γυναίκα με νοητική υστέρηση


Εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά γυναίκα με νοητική υστέρηση
ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ
60χρονος Κύπριος, ο οποίος εργαζόταν για χρόνια ως φύλακας σε ίδρυμα που φιλοξενούνται άτομα χαμηλού νοητικού επιπέδου, ζήτησε από τρόφιμο με νοητική υστέρηση να του κάνει στοματικό έρωτα με αντάλλαγμα… ένα τσιγάρο!


Ο φύλακας παραδέχθηκε....
ενοχή στην κατηγορία της σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενήλικου προσώπου και την Τετάρτη του επιβλήθηκε η αρμόζουσα ποινή.


Όπως γράφει το politis-news.com, ο κατηγορούμενος, σε άγνωστη για την κατηγορούσα αρχή ημερομηνία, μεταξύ Οκτωβρίου 2010 και Ιουνίου 2011, κατά τη διάρκεια της νύχτας και εν ώρα εργασίας, εισήλθε στο υπνοδωμάτιο της 36χρονης η οποία είναι οικότροφος στο ίδρυμα. Η κοπέλα του ανέφερε ότι δεν μπορούσε να κοιμηθεί γιατί δεν είχε τσιγάρα. Τότε ο κατηγορούμενος, γνωρίζοντας ότι το θύμα είναι μειωμένου νοητικού επιπέδου και εθισμένη στη νικοτίνη, συμφώνησε μαζί της να της δώσει ένα τσιγάρο με αντάλλαγμα να του κάνει πεοθηλασμό, όπως και έγινε.


Ο 60χρονος συνελήφθη τον Ιούλιο του 2011 και με απόφαση του δικαστηρίου τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση. Στη διάρκεια της προσωποκράτησής του, ενώ βρισκόταν στα αστυνομικά κρατητήρια Λακατάμιας, ο κατηγορούμενος έθεσε φωτιά στο κρεβάτι του χρησιμοποιώντας αναπτήρα.


radar.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια