Μόνο για τα ματάκια μας μια νοικοκυρά τα πέταξε όλα. (αυστηρώς ακατάλληλο)


Είπε να φτιάξει φαγητό αλλά άλλαξε σχέδια και είπε να φωτογραφηθεί γυμνή.. Τέλειο στήθος πολύ καλή ανατομία του κάτω σώματος.. και κορμί άγαλμα.. Δείτε μια sexy νοικοκυρά στην κουζίνα της....


Να φας ντολμαδάκια από τα χεράκια της να γλύφεις και το ... Αυτά είναι ρε φίλε, αλλά είναι λίγες αυτές οι νοικοκυρές. Τόσα χρόνια μέσα στην πιάτσα δεν μπόρεσα να βρω σαν και αυτή την κοπέλα.. να μαγειρεύει θεσπέσια φαγητά και να μου δείχνει το κορμί της με τέτοια μπρίο και τσακπινιά... Σαν να ζω για πάντα την πρώτη μέρα της άνοιξης..

Στήθος ιδανικό, ούτε μικρό-ούτε μεγάλο.. και η λοιπή ανατομία του «οργάνου» κάτω από τον αφαλό.. απλά δεν υπάρχει.. «που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει»..

Αφιερωμένη σε όλους του ανύπανδρους φίλους της σελίδας... Ή θα βρείτε γυναίκα να φτιάχνει φαγητό, και να συμμαζεύει το σπίτι.. και τα παιδιά... ή κορμί για τρέλες κάθε βράδυ. Και τα δυο μαζί δεν γίνετε, μέχρι τώρα τουλάχιστον αυτό διδάσκει η πείρα του συντάκτη..

Άμα βρούμε όμως να τα κάνει όλα τότε την φωτογραφίζουμε και το λέμε στους φίλους μας... έτσι για να ζηλεύουν





Τέλης Μ.
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Το "μωρο" ειναι κολαση... κριμα χανεται το ταλεντο της στην κουζινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μωρό που λέτε, είναι Τσέχα, μοντέλο- επαγγελματίας στις γυμνές φωτογραφίσεις! Μακάρι να ήταν νοικοκυρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.