Είναι αξιολύπητος, είναι ανεξάρτητος, είναι παραμυθάς.

 Παρακολουθώντας στην τηλεόραση μια ομιλία του (όνομα και πράγμα ) Καμμένου, πρέπει να ομολογήσω ότι το θέαμα ήταν επιεικώς γελοίο  επί μισή ώρα έλεγε αντιμνημονιακές κορώνες, έβλεπα από κάτω νέους ανθρώπους διψασμένους για ελπίδα να πέφτουν στην παγίδα πιστεύοντας έναν άνθρωπο χωρίς πολιτικό λόγο και χωρίς πρόγραμμα. Έναν άνθρωπο πολιτικό απατεώνα στην ουσία....
που το μόνο που κάνει είναι να παίζει το παιχνίδι του ''αντιμνιμονιακού'' φωνάζοντας και βρίζοντας οποιονδήποτε δεν τον ακολουθεί.

Βγαίνει στις συγκεντρώσεις του και φωνάζει στην κυριολεξία όμως, ότι θα, θα, θα, μέχρι ότι την επομένη των εκλογών που θα γίνει κυβέρνηση δεν θα χρωστάμε τίποτα και θα τρώμε όλοι με χρυσά κουτάλια..

Ο Τύπος που πουλάει ψεύτικες ελπίδες στον λαό, ξέροντας ότι αυτά που λέει είναι παραμύθια, είναι χειρότερος και από αυτούς που μας έριξαν στα μνημόνια γιατί αυτό το κάνει συνειδητά, δλδ έχει επίγνωση ότι λέει ψέμματα...
Δυστυχώς ο κόσμος έχει ανάγκη να ακούει όμορφα λόγια αυτή την δύσκολη περίοδο που διέρχεται η χώρα και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύεται ο Καμένος πουλώντας ψεύτικες ελπίδες....
Θυμίζοντας τον Καματερό που πούλαγε νερό για τον καρκίνο.

Ο Ίδιος παραδέχτηκε ότι δεν έχει πρόγραμμα για την παιδεία λέγοντας ότι η παιδεία είναι πολυτέλεια, είπε ακόμα ότι δεν έχει πρόγραμμα για την Υγεία και ότι αργότερα και μετά από διαβούλευση θα το ολοκληρώσει. Άλλα γιαλλα της Παρασκευής το γάλα.
Ό Ίδιος δεν είπε ψέμματα ότι η χώρα έχει έσοδα 90 δις τον χρόνο ενώ η αλήθεια είναι 45 με 50.

Οι συνεργάτες του από την άλλη είναι ένας και ένας . Όλοι θα είδατε ένα κοριτσάκι που βγήκε στον ΣΚΑΙ να μιλήσει και το μόνο που είπε σε ερώτηση της δημοσιογράφου ποιο είναι το πρόγραμμα του κόμματος τους, είπε εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεε εεεεεεεεεεεεεε
.Αν δεν κάνω λάθος λεγόταν Κατερίνα Αναστασοπούλου.

Αυτά για ένα τύπο που επαναλαμβάνω το κάνει συνειδητά να πουλάει ψεύτικες ελπίδες στον Ελληνικό λαό, απλά και μόνο για την ματαιοδοξία του να είναι αρχηγός κόμματος.

Μήπως ο τίτλος του κόμματος του θα ήταν καλύτερα αν λεγόταν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ;

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. antikimenikos ise re dimosiografe tis tromaras... apti choli s prepi na vgike to melani... alla dn pirazi karfi sto mati gia kati tipous san k sena tha ine o Kammenos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.