Αποκαλυπτικό παρασκήνιο για το μπάχαλο στον ΣΥΡΙΖΑ

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΕσωκομματικό μπάχαλο επικρατεί από χθες στον Συνασπισμό με τις διαφορετικές τάσεις απειλούν ότι θα αποχωρήσουν από το κόμμα του Τσίπρα
Εσωκομματικό μπάχαλο επικρατεί από χθες στον Συνασπισμό με τις διαφορετικές τάσεις να τραβούν τα άκρα απειλώντας ότι θα αποχωρήσουν από το κόμμα του Τσίπρα ο οποίος το μεσημέρι πήγε.... στον Παπούλια για να λάβει τη διερευνητική εντολή.

Πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι η ομάδα Δραγασάκη εισηγείται συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνηση ακόμη και με Καμμένο , η ομάδα Στρατούλη απορρίπτει οποιαδήποτε συνεργασία «με τους Μνημονιακούς ΠΑΣΟΚους» ζητώντας από τον Τσίπρα να πάει στη Μέρκελ και να της ζητήσει πίστωση χρόνου, ενώ οι επικεφαλής τριών άλλων τάσεων δεν δέχονται καμία συζήτηση για συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ σε οποιαδήποτε κυβέρνηση και την άσκηση οποιασδήποτε μορφής εξουσίας.

Ο Τσίπρας από την πλευρά του θέλει να κρατήσει την εντολή στα χέρια του για να κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι και να κερδίσει πόντους μόνο που αυτή μπορεί στο τέλος να εξελιχθεί σε … καυτή πατάτα.

Καλό είναι πάντως να μείνει η εντολή στον Τσίπρα για να καταλάβει κι ο κόσμος ότι αυτό που ψήφισε για δεύτερο κόμμα , δεν είναι ακριβώς κόμμα αλλά παζλ πολλών πολιτικών σχηματισμών με εντελώς αντίθετες και ακραίες ιδεολογικές τάσεις.

ΔΓ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια