Στο Προεδρικό Μέγαρο αύριο ο Καμμένος


Μία ώρα πριν την σύγκλιση όλων των πολιτικών Αρχηγών θα συναντηθεί πρώτα με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, προφανώς για να διερευνήσει και την δική του θέση στην πρότασή του. Ο Α. Σαμαράς τόνισε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να εξεταστεί και η πρόταση του Π. Καμμένου για να συσταθεί Οικουμενική Κυβέρνηση, ωστόσο υπενθυμίζουμε, πως....
οι προϋποθέσεις που είχε θέσει ο Π. Καμμένος ήταν να γίνουν δεκτοί οι 7 άξονες πολιτικής του, ανάμεσά τους και η καταγγελία του μνημονίου.


Ανάμεσα στις προτάσεις που παρέδωσε χθες ο Π. Καμμένος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε προσθέσει πως θα μπορούσε να στηρίξει με ψήφο ανοχής μία προσωρινή κυβέρνηση για λόγους Εθνικής Ασφάλειας, που ως τέτοιους κινδύνους περιλαμβάνει την άτακτη χρεωκοπία, τον άμεσο κίνδυνο κατάρρευσης των τραπεζών και το Σκοπιανό ζήτημα.


Εάν έβλεπε έγγραφα που αποδείκνυαν τέτοιους άμεσους κινδύνους (γι’ αυτό ζήτησε και την έκθεση της Blackrock, όπως και τα πρακτικά των προηγούμενων συσκέψεων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα οποία μάλλον θα τα πάρει), σε αυτή την περίπτωση θα στήριζε μια τέτοια κυβέρνηση με θητεία λίγων μηνών, στην οποία θα έθετε ως πρόσθετη προϋπόθεση να πάρουν οι Ανεξάρτητοι το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και δύο Αντιπροέδρους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια