Έχασε τη δουλειά του και έγινε «λυκάνθρωπος» – Τον ψάχνουν στο δάσος [φωτο]

Έχασε τη δουλειά του και έγινε «λυκάνθρωπος» – Τον ψάχνουν στο δάσος [φωτο]
Σε απόγνωση η οικογένειά του ψάχνει ένα σημείο ζωής του 37χρονου που τα παράτησε όλα για να κρυφτεί στο δάσος όπου δεν θα είχε ανάγκη ούτε δουλειά, ούτε γραφείο, ούτε σπίτι για να μείνει.
Η αστυνομία ενημέρωσε την οικογένεια του Γουέιν Μόργκαν, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός ως «λυκάνθρωπος» για....
την εικόνα που είχε την τελευταία φορά που τον είδε κάποιος, ότι ο άνδρας είναι πιθανότατα ζωντανός.
Στο δάσος της Νότιας Ουαλίας όπου κρύβεται βρέθηκε από τα ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας ένα μεγάλο βαρέλι το οποίο ήταν μάλλον το κρησφύγετό του καθώς υπήρχαν εκεί υπολείμματα τροφής, στοίβες από παλιές εφημερίδες και ενδείξεις ότι κάποιος είχε μαγειρέψει ανάβοντας φωτιά.
Οι εφημερίδες μάλιστα ήταν σχετικά πρόσφατες γεγονός που ανησυχεί τους αστυνομικούς καθότι προφανώς ο Μόργκαν διάβασε ότι τον ψάχνουν και κρύφτηκε ακόμη πιο βαθιά στο δάσος και θα είναι πολύ δύσκολο να τον εντοπίσουν καθώς αφενός ζει πολύ καιρό εκεί, αφετέρου ξέρει όλα τα κατατόπια καλύτερα από τον καθένα ως δασονόμος που ήταν.
«Του είχε προσφερθεί βοήθεια, τροφή και ένα μέρος για να μείνει αλλά δεν δεχόταν τίποτα. Την τελευταία φορά που τον είδα ήταν σε άθλια κατάσταση. Πάρα πολύ βρώμικος. Δεν καταλαβαίνω πώς μπορεί αυτός ο άνθρωπος να ζει έτσι», κατέθεσε στους αστυνομικούς μέλος της οικογένειάς του.
Μέχρι στιγμής πάντως ο «λυκάνθρωπος» είναι άφαντος παρότι τον αναζητούν από ξηρά και αέρος (με ελικόπτερα). Εκτιμάται ότι τρέφεται αποκλειστικά με λαγούς, φυτά και βατόμουρα που βρίσκει στο δάσος ενώ απορίας άξιο είναι πώς προμηθεύεται τις εφημερίδες.
«Είναι κάτι σαν τον Ράμπο του δάσους! Απορούμε πώς έχει καταφέρει να επιζήσει από το παγερό κρύο του χειμώνα», δήλωσε αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες εντοπισμού του Μόργκαν, σύμφωνα με το iefimerida.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια