Τσάμπα μάγκας...


Με το μαχαίρι στην πλάτη βρίσκεται πλέον ο Αλέξης Τσίπρας μετά την απόφασή του να «ναρκοθετήσει» την ψήφο ανοχής την οποία ήταν διατεθειμένη να του δώσουν τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Βαγγέλης Βενιζέλος.
Με την επικοινωνιακή…. 

διήμερη παράσταση που πήρε έχει σαν βασικό στόχο πλέον τις επαναληπτικές κάλπες. Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μπορεί να διαμηνύει την απόφασή του για συγκρότηση κυβέρνησης της Αριστεράς, χωρίς ωστόσο να έχει πρόθεση να τη συγκροτήσει.


Η Αλέκα Παπαρήγα δεν ανταποκρίθηκε καν στην πρόσκληση συνάντησης. Αντιθέτως, ο κ. Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με τη Λούκα Κατσέλη και τους Οικολόγους, απέσπασε τη στήριξή τους, αφήνοντας και οι τρεις ανοιχτό το σενάριο κοινής καθόδου σε περίπτωση επαναληπτικών εκλογών, προκειμένου να αποσπάσουν το μπόνους των πενήντα εδρών.


Το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Τσίπρας αναμένεται να καταθέσει τη διερευνητική εντολή στον Κάρολο Παπούλια, προκειμένου, όπως διαμηνύει η Κουμουνδούρου, να μην κατηγορηθεί για εξάντληση του περιθωρίου των τριών ημερών, για επικοινωνιακούς λόγους.
Το απόγευμα ο κ. Τσίπρας συναντάται κατά σειρά με τους Πάνο Καμμένο, Βαγγέλη Βενιζέλο και Αντώνη Σαμαρά. Νωρίτερα, το πρωί, θα διαβουλευτεί με κοινωνικούς φορείς


www.tokarfi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια