ΣΥΡΙΖΑ: Να χρησιμοποιηθούν μετανάστες για φτηνό εργατικό δυναμικό... ποιος τους γαμά@@ τους έλληνες ανέργους

(σ.σ.zouzouni Στις εκλογές της 6ης Μαιου οι άνεργοι ψήφισαν Συριζα αλλά είχαν διαβάσει το πρόγραμμα του ; Σίγουρα όχι γιατί αν το είχαν διαβάσει δεν θα έμπαινε  ο Τσίπρας καν στην βουλή. Δείτε πιο είναι το σχέδιο του Συριζα για την ανάπτυξη, ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Κάτσε μ@λ@κ@ Έλληνα να σου φέρει άλλο ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες για είναι οι οικογένειες τους ενωμένες, αυτοί να δουλεύουν και εσύ να ψάχνεις στα σκουπίδια για ένα ξεροκόμματο.)
Ο Γιάννης Μηλιός, είναι καθηγητής πολιτικής οικονομίας στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και υπεύθυνος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΝ, δηλ. ουσιαστικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε τι αναδημοσίευσε στο twitter... για να μη μας λένε το κλασικό τους "οι λαθρομετανάστες βολεύουν τους Έλληνες"... δείτε ποιος σκοπεύει να τους εκμεταλλευτεί προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των επιχειρηματιών εις βάρος των Ελλήνων εργαζομένων που είναι άνεργοι!!!:

Να χρησιμοποιηθούν μετανάστες για φτηνό εργατικό δυναμικό σε ειδικές οικονομικές ζώνες που θα είναι και περιοχές διαμονής. 

 Όσο μιλάνε ξεβρακώνονται...





http://dexiextrem.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΣΑΝ "BRAND NAME", ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν ψηφιζατε συριζα τι πιστευετε οτι θα γινοταν ; στοχος του ειναι το κκε και το εργατικο κινημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.