Σοκ: Έκανε σεξ με τον ίδιο της τον γιο σε δωμάτιο ξενοδοχείου!


Σοκ: Έστελνε γυμνές εικόνες μέσω Facebook και έκανε σεξ με τον ίδιο της τον γιο Τον γύρο του πλανήτη κάνει η είδηση πως μία μητέρα άρχισε να στέλνει γυμνές φωτογραφίες στον γιο της μέσω Facebook, ενώ στην συνέχεια αποφάσισαν να έχουν σεξουαλικές σχέσεις.


Πρόκειται για την 32χρονη....
Αμερικανίδα, Μίστι Άτκινσον η οποία συνελήφθη ενώ ήταν σε δωμάτιο ξενοδοχείο με τον γιο της κάνοντας σεξ.


Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ο 16χρονος έμενε μαζί με τον πατέρα του ο οποίος είχε την πλήρη κηδεμονία του. Αρχικά υποστηρίχθηκε πως το περίεργο ζευγάρι δεν είχε γνώση της συγγένειάς τους. Κάτι τέτοιο όμως διαψεύδεται από τους ερευνητές της αστυνομίας, οι οποίοι σύμφωνα με τη Daily Mail δήλωσαν ότι: «Τόσο η Άτκισον όσο και το θύμα γνώριζαν ότι η σχέση τους ήταν μάνας-γιου».


Μετά τις έρευνες βρέθηκε πως όλα ξεκίνησαν όταν αυτή άρχισε να του στέλνει φωτογραφίες μέσω Facebook που απεικόνιζαν την ίδια γυμνή, ενώ υπήρχε και ένα βίντεο στο οποίο η γυναίκα φαίνεται να κάνει στοματικό έρωτα στον νεαρό.


Η Μίστι Άτκινσον κρατείται πλέον σε φυλακή της Νάπα στην Καλιφόρνια και αντιμετωπίζει κατηγορίες για αιμομιξία, στοματικό σεξ με ανήλικο και αποστολή επιβλαβούς υλικού σε ανήλικο. Η εγγύηση για την αποφυλάκισή της ανέρχεται στα 200.000 δολάρια.


iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια