Είχε στη βαλίτσα του έξι ψητά και επιχρυσωμένα βρέφη!


Μια απίστευτα σοκαριστική είδηση είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από άρθρο των New York Daily News, καθώς στο… βωμό της μαύρης μαγείας φαίνεται, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ότι θυσιάστηκαν νεογέννητα μωράκια!


Όλα ξεκίνησαν όταν μέσα από έναν τυπικό τελωνειακό....
έλεγχο στο αεροδρόμιο της Μπανγκόγκ, οι υπάλληλοι ανακάλυψαν ότι μέσα στις αποσκευές ενός 28χρονου Βρετανού βρίσκονταν καλά τοποθετημένα έξι βρέφη, ηλικίας από δύο έως επτά μηνών, τα οποία μάλιστα ήταν ψημένα (!) και στην πλειονότητά τους τυλιγμένα με φύλλα χρυσού! Ο δράστης ονομάζεται Τσοου Χοκ Κουεν και σύμφωνα με δηλώσεις υψηλόβαθμων αξιωματούχων της Αστυνομίας της Ταϋλάνδης, που επικαλούνται οι New York Daily News, τα ψητά βρέφη αποτελούν μέρος της Kuman Thong, μιας διαδεδομένης τελετής μαύρης μαγείας που το όνομά της στα ελληνικά σημαίνει «χρυσό παιδί». Η τελετή αυτή υποστηρίζουν πως φέρνει καλή τύχη στον κάτοχο των νεκρών μωρών.


Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα , ο 28χρονος είχε σκοπό να πουλήσει τα βρέφη στην Ταϊβάν, ένα μέρος, όπου θα μπορούσε να κερδίσει από την πώληση του κάθε βρέφους ξεχωριστά μέχρι και 6.400 δολάρια! Ο Βρετανός που συνελήφθη από τις τοπικές αρχές αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης μόλις ενός έτους, καθώς δεν έχει διαπιστωθεί ακόμη από πού ακριβώς προέρχονται τα πτώματα των βρεφών. Οι έρευνες της αστυνομία, πάντως, συνεχίζονται εντατικά. λέει το protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια