Φήμες για επιστροφή της Ντόρας στη Ν.Δ.


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΠληθαίνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν την Ντόρα Μπακογιάννη να βρίσκεται πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη Ν.Δ. Από χθες βρίσκονται σε εξέλιξη παρασκηνιακές επαφές που έχουν ως στόχο την προσέγγιση των δύο πλευρών. Όπως, αποκάλυψε την Παρασκευή (πρώτο) το parapolitika.gr, ενεργό ρόλο στις συγκεκριμένες....
επαφές παίζουν ο γιος της Ντόρας, δήμαρχος Καρπενησίου, Κωστής Μπακογιάννης και ο εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης.


Οι δύο άνδρες λέγεται ότι βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία. Νεότερες, τώρα, πληροφορίες δεν απέκλειαν το ενδεχόμενο να υπάρξει ακόμη και εντός της ημέρας συνάντηση του προέδρου της Ν.Δ., με την πρόεδρο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας».Πάντως, το ρεπορτάζ, αναφέρει ότι επί τάπητος άρχισαν να συζητούνται και λεπτομέρειες της συνεργασίας. Για παράδειγμα, όπως αποκάλυψε το πρωί το parapolitika.gr, ο Σαμαράς, δέχεται εισηγήσεις να προτείνει στην Μπακογιάννη, την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας.


Σε κάθε περίπτωση οι επόμενες ώρες θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες ως προς την οριστικοποίηση της τελικής συμφωνίας. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι εκτός από τους Θόδωρο Σκυλακάκη και Δημήτρη Ζαφειριάδη, οι περισσότεροι συνεργάτες της Ντόρας, τάσσονται υπέρ της επιστροφής στη Ν.Δ. Οι δύο θα προτιμούσαν την συγκρότηση φιλεύθερου μετώπου με τον Στέφανο Μάνο. Πάντως, στη Συγγρού εκφράζουν την αισιοδοξία τους, για την θετική έκβαση των επαφών.


parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ 450.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.