Π. Παυλόπουλος: Ο Κουβέλης δεν παρασύρθηκε από τις σειρήνες του λαϊκισμού


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΓια τον καταμερισμό των ευθυνών και των πρωτοβουλιών που πρέπει να αναλάβουν οι πολιτικοί αρχηγοί μίλησε ο Προκόπης Παυλόπουλος εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι σήμερα θα έχουμε κυβέρνηση.
«Ελπίζουμε σήμερα να έχουμε κυβέρνηση. Ο κος Σαμαράς το επιδιώκει και πιστεύω στο αίσθημα ευθύνης που....
έχει ο κος Κουβέλης γιατί είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και δεν παρασύρθηκε από όλες τις σειρήνες του λαϊκισμού…», ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος, στο κρατικό ραδιόφωνο, ενώ σχετικά με τον Αλέξη Τσίπρα υπογράμμισε:


Τι θα πει άλλοθι; Την ευθύνη ο ελληνικός λαός του την έδωσε. Μπορεί να ερμηνευτεί δηλαδή η ψήφος του λαού ότι «κε Τσίπρα επειδή είστε δεύτερο κόμμα καθίστε στη γωνία και αφήστε τους άλλους να πάρουν την ευθύνη επάνω τους;»…»


Όσον αφορά στις ευθύνες των πολιτικών αρχηγών ξεκαθάρισε: 
« Υπάρχει μια τάση που είναι επικίνδυνη για το ίδιο το πολιτικό σύστημα να επιμεριστούν οι ευθύνες και στα δυο μεγάλα κόμματα σε ό,τι αφορά τις σημερινές ευθύνες. Δεν είναι έτσι, η ΝΔ φέρει τις δικές τις ευθύνες, αλλά όλοι ξέρουμε πως ήταν η Ελλάδα το 2009 και πως είναι σήμερα. Για το σημερινό κατάντημα η ευθύνη σχεδόν στο ακέραιο ανήκει στο ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και εν μέρει του κου Βενιζέλου…»,
parapolitika.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια