Δείτε τι φοράει στο χέρι η Μιχαλολιάκου ! (Προς όλους τους λοβοτομημένους που τους ψήφισαν)

Για όσους έζησαν τους Ναζί η συγκεκριμένη εικόνα και ο σταυρός που φορά σε δαχτυλίδι η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, βουλευτής κι αυτής της Χρυσής Αυγής, προκαλεί ανατριχίλα. Κι όμως, σκοπίμως....
η κ. Ε. Ζαρούλια, φόρεσε το συγκεκριμένο δαχτυλίδι και το επεδείκνυε στη Βουλή. Πρόκειται για έναν μαύρο σταυρό που είναι γνωστός ως «Σταυρός των Τευτόνων Ιπποτών». Ο Σταυρός των Τευτόνων Ιπποτών ήταν το υψηλότερο παράσημο της Ναζιστικής Γερμανίας και το φορούσαν στις στολές τους πολλοί Ναζί. Ηταν το δεύτερο υψηλότερο παράσημο της Ναζιστικής Γερμανίας, μετά τον Μεγάλο Σταυρό του Σιδηρού Σταυρού.

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Δεν ήταν ο Σιδηρούς Σταυρός το δακτυλίδι που φόραγε η γυναίκα του Μιχαλολιάκου.
    Μία αναζήτηση στο διαδίκτυο αποκάλυψε πως το δαχτυλίδι της κ.Ζαρούλια είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοσμήματα της γνωστής εταιρείας Very Gavello, συγκεκριμένα είναι το δαχτυλίδι gold-malta.
    http://www.oroeora.gr/printezis/product.php?id=VOMMA%20S%20R1&cat=242

    http://citypress-gr.blogspot.com/2012/05/blog-post_326.html

    Ποιος ειναι ο λοβοτομημενος τωρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό το παραμυθάκι. Για να υπάρχει ένα κόσμημα σίγουρα κάποια εταιρεία το έφτιαξε, Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι δεν είναι ο σιδηρούς σταυρός ; Επειδή κάποια εταιρεία του έδωσε άλλο όνομα ;

    Η Λοβοτομή παραμένει μετά και τις νέες δηλώσεις του νοσταλγού της χούντας φασίστα Μιχαλολιάκου για το Πολυτεχνείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και που διαφωνείς ρε μεγάλε με τις δηλώσεις για το Πολυτεχνείο;και ο οδηγός του άρματος είπε ότι δεν υπήρχαν νεκροί στο πολυτεχνείο.
    για τα χάλια της ρεπούση δεν σε βλέπω και πολύ ζεστό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν διάβαζες θα έβλεπες ότι το zouzouni πάντα έκραζε την Ρεπούση για τις θέσεις της. Ζητάμε από τον Κουβέλη να τη στείλει σπίτι της. Δυστυχώς υπάρχουν Έλληνες που ψηφίζουν τέτοιους ανθρώπους που κάνουν κακό στη χώρα μας.

    Η θέση μας για τους λαθρο είναι αμέσως απέλαση αλλά όχι να τους κυνηγάμε με σουγιάδες στην Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.