Κρεμάστηκε μέσα στο κελί της Αερονομίας ο κατηγορούμενος για παιδεραστία ανθυπασπιστής!


Τέλος στη ζωή του μέσα στα κρατητήρια της Αερονομίας έβαλε ο 34χρονος ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας, στον υπολογιστή του οποίου βρέθηκαν περί τα 450 ονόματα ανήλικων αγοριών


Ο παιδεραστής κρεμάστηκε με....
τα κορδόνια του το πρωί του Σαββάτου, ενώ βρισκόταν στα κρατητήρια της Αερονομίας και επρόκειτο να οδηγηθεί στον ανακριτή το πρωί της Δευτέρας.


Ο 34χρονος ανθυπασπιστής της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την περασμένη Τετάρτη, με την κατηγορία της ασέλγειας εις βάρος ενός 16χρονου μαθητή Λυκείου.


Η έρευνα της αστυνομίας έφερε στο φως ανατριχιαστικά στοιχεία για τη δράση του παιδόφιλου αξιωματικού.


Ο 34χρονος αυτόχειρας είχε αρχείο στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή με τα ονόματα περίπου 450 αγοριών ηλικίας από 14 έως 20 ετών, τα οποία είχε καταχωρήσει σε κατηγορίες, ανάλογα με την εμφάνιση και τις ερωτικές τους επιδόσεις!


Ο ανακριτής, σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Αερονομία, εξετάζουν τα αγόρια, τα ονόματα των οποίων βρέθηκαν στον «κατάλογο» της φρίκης, για να διαπιστώσουν εάν έχουν πέσει θύματα ασέλγειας ή βιασμού από τον ανθυπασπιστή της Πολεμικής Αεροπορίας.


Ο παιδόφιλος σε αρκετές περιπτώσεις βιντεοσκοπούσε τις ασέλγειες εις βάρος των θυμάτων του, ενώ οι αστυνομικοί ανακάλυψαν στο σπίτι του και μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών αρχείων παιδικής πορνογραφίας, τα οποία είχε αποθηκεύσει στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή.
protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια