Π. Παυλόπουλος:Ο Χρυσοχοίδης ''ανακάλυψε'' την Αμυγδαλέζα ένα μήνα προ των εκλογών. (ηχητικό)

ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣΟ Προκόπης Παυλόπουλος, Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθήνας- πρώην υπουργός μίλησε σήμερα στο ράδιο Εννέα για το κέντρο μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.


«Όλα αυτά ήταν έτοιμα και σχεδιασμένα μεταξύ του Ιουνίου και Σεπτεμβρίου του 2009 διότι η κοινή ευρωπαϊκή μεταναστευτική πολιτική ήταν εφικτό να εφαρμοστεί.  Ο κος Χρυσοχοϊδης κάνει προεκλογικές παραστάσεις. Πρόκειται για θεατρικές, προεκλογικές παραστάσεις οι οποίες δείχνουν και τον πανικό ο οποίος τον έχει καταλάβει. Ένα ολόκληρο πρόγραμμα σχετικά με τα ζητήματα της λαθρομετανάστευσης και των κέντρων κράτησης των λαθρομεταναστών ήταν έτοιμο το Σεπτέμβριο του 2009. Εγκαταλείφθηκε για 2,5 ολόκληρα χρόνια».
Ακούστε τι είπε....


«Στην πραγματικότητα θα εφαρμόσουμε πλήρως το πρόγραμμα που αφέθηκε ημιτελές από το 2009. Αυτό θα εφαρμόσουμε. Και οι μέθοδοι υπάρχουν αλλά το κυριότερο είναι να υπάρχει βούληση. Η βούληση που υπάρχει τώρα είναι προεκλογική. Δεν είναι δυνατόν να ανακαλύπτεις το ζήτημα του κέντρου της Αθήνας ένα μήνα προ των εκλογών. Δεν είναι δυνατόν να ανακαλύπτεις την Αμυγδαλέζα ένα μήνα προ των εκλογών. Η Αμυγδαλέζα ανακαλύφθηκε αφού απέτυχε η επιχείρηση Κοζάνη.


«Ο κος Βορίδης δεν έκανε τίποτα άλλο από το να υπερασπιστεί τη νομιμότητα. Ο κος Χρυσοχοϊδης ήθελε να πάρει αυτά τα σπιτάκια από άλλον σκοπό για τον οποίο έχουν υπολογιστεί και να τα κάνει σπίτια για τους σκοπούς τους οποίους ήθελε. Ο κος Βορίδης υπερασπίζεται τη νομιμότητα. Ο κος Χρυσοχοϊδης υπερασπίζεται την επικοινωνία».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια