Ποιες βουλευτίνες κάνουν… αυτοψία στους οίκους ανοχής;


Πολλά έχουν ακουστεί και γραφεί τον τελευταίο καιρό μετά τη δημοσιοποίηση ότι εκδιδόμενες γυναίκες φορείς του AIDS και μετέδωσαν τον ιό HIV.
 Για ακόμα μία φορά πολλοί ήταν αυτοί που υποστήριξαν ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρει το κράτος που δεν έχει φροντίσει για το σωστό έλεγχο....
των εκδιδόμενων γυναικών και όσα συμβαίνουν στο χώρο τους.


Πριν από λίγες μέρες όμως, τρεις βουλευτίνες βρέθηκαν στους οίκους ανοχής, συνομίλησαν με τις εκδιδόμενες γυναίκες και μάλιστα, η συνάντησή τους αυτή καταγράφηκε από την τηλεοπτική κάμερα και πρόκειται να προβληθεί αυτήν την Τετάρτη το βράδυ, στην εκπομπή «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha. Οι τρεις βουλευτίνες είναι οι Φωτεινή Πιπιλή, Νάντια Γιαννακοπούλου και Μαρία Γιαννακάκη, της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡΧ αντίστοιχα, που με το δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής κάνουν «Αυτοψία» στους οίκους ανοχής.


Στο πλατό της εκπομπής για να συζητήσουν για το θέμα θα είναι και ο Dr Θάνος Ασκητής, η πρόεδρος ΔΣ του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.)( Τζένη Κρεμαστινού και η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδομένων Προσώπων Ελλάδος (Σ.Ε.Π.Ε) Δήμητρα Κανελλοπούλου. Μία συζήτηση που αξίζει να παρακολουθήσουμε γιατί η ενημέρωση και η προφύλαξη, σώζουν ζωές!


newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια