Πόσο μπορεί να εξευτελίζετε ο Χαικάλης ; Ρόμπα το πρωί Ρόμπα και το βράδυ.

Ένας από τους καλύτερους κωμικούς ηθοποιούς στην Ελλάδα ο Παύλος Χαικάλης αποφάσισε να μπλέξει με την πολιτική και δυστυχώς γι αυτόν καθημερινά εκτίθεται πέφτοντας από γκάφα σε γκάφα.

Το πρωί είχε απέναντί του τον Άδωνι και το βράδυ τον Πλεύρη. Και οι δύο τον διέσυραν....



Βαρύτατους χαρακτηρισμούς και εκφράσεις αντάλλαξαν στο Πρωινό ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη οι βουλευτές της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης και των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαικάλης.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε ανάγκη να αξιοποιηθεί η ευκαιρία που μας προσφέρει η Ευρώπη. Ο Παύλος Χαϊκάλης, ακούγοντας όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ και μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του είπε χαρακτηριστικά: «Συγνώμη τώρα, αλλά ποιες ευκαιρίες να δώσουμε στην Ευρώπη;»
«Κύριε Χαϊκάλη δε σας διέκοψα, παρόλο που είπατε τόσες ανοησίες» σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, με τον κ. Χαϊκάλη να αντιδρά -φυσικά- έντονα:«Ποιες ανοησίες; Πού θέλετε να καταλήξετε κύριε; Πείτε μου που θέλετε να καταλήξετε!»


«Κατηγορήσατε τον κ. Σαμαρά για ανακολουθία την ώρα που το "ούτε νεκρός δε συνεργάζομαι με τον κ. Σαμαρά" έγινε από την πλευρά σας 'δώστε μου το υπουργείο Άμυνας'. Όταν έχει γίνει αυτό, δεν έχετε τα μούτρα να μιλάτε»σχολίασε σε έντονους τόνους ο Άδωνις με τον ηθοποιό να απαντά με αιχμές: «Εμάς δε μας λένε κωλοτούμπα. Ο κ. Κομανέτσι, το όνομα Κομανέτσι, για κάποιον άλλον πάει...»


Ακούγοντας το «κατηγορώ» του νεοεκλεγέντα βουλευτή, ο Άδωνις χαρακτήρισε άσχημη τη συμπεριφορά του, τονίζοντας ότι είναι ντροπή να υβρίζει τον Αντώνη Σαμαρά με τον οποίο υπήρξε φίλος πολλά χρόνια.


Η αντίδραση του υποψηφίου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων; «Υπάρχει εγκεφαλική σύγχυση. Δεν γίνεται πολιτικός διάλογος έτσι», κατέληξε.


Το βράδυ ήταν στο extra sto αποκαλυπτικό δελτίο του Άκη Παυλόπουλου μαζί με τον Πλεύρη που σήμερα προσχώρησε στην Ν. Δημοκρατία.
Ο κ. Χαικάλης άρχισε πάλι να κατηγορεί τον Σαμαρά ότι ψήφισε τα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς και όταν ο Πλεύρης του θύμισε ότι τον εφαρμοστικό μετά το πρώτο μνημόνιο το ψήφισαν και ο Ζώης και ο Μαρκόπουλος και ο Καμμένος και όλοι οι βουλευτές που είναι στο κόμμα που ανήκει τα έχασε , έκανε σαν να τον χτύπησε κεραυνός.
Φίλε Παύλο η πολιτική δεν χαβαλές είναι πολύ πιο δύσκολο από ότι φαίνεται, είναι να το έχεις κι εσύ ρε φίλε δεν το έχεις.
Άσε να βγει κανείς άλλος που τα ξέρει τα κόλπα καλύτερα κι εσύ κάτσε να δεις καμιά επανάληψη της πολυκατοικίας.


Είναι κρίμα να τσαλακώνεσαι σχεδόν κάθε μέρα για έναν τύπο που αυτός είναι ο κομανέτσις και όχι ο Σαμαράς.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. ζουζουνι μηπως σε χρηματοδωτει ο σαμαρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι το σχόλιο είναι ανόητο. Φίλε μου αν διαβάζεις το zouzouni θα έχεις δει ότι έχουμε σούρει όχι και λίγα στον Σαμαρά για τα τόσα λάθη που έχει κάνει.
    Όμως δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο τον κ. Χαικάλη που χωρίς να έχει γνώσεις μιλάει για όλα κάνοντας γκάφες την μια πίσω από την άλλη.
    Κακίες τύπου σας χρηματοδοτεί ο Σαμαράς μακριά από εμάς.

    Παιδιά τη λάσπη σας αλλού, εμείς πλενόμαστε κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.