Φεβρωνία Πατριανάκου: Μου κάνουν προεκλογικό πόλεμο λάσπης


Φεβρωνία Πατριανάκου: Μου κάνουν προεκλογικό πόλεμο λάσπηςΤην δική της απάντηση για την εντολή ανοίγματος όλων των τραπεζικών της λογαριασμών από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, προσπαθεί να δώσει η τέως βουλευτής και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Φεβρωνία Πατριανάκου.
Η τέως βουλευτής δηλώνει πως έχει....
πλήρη άγνοια για τα έγγραφα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, ενώ τονίζει πως πρόκειται για χτυπήματα κάτω από την μέση, φέρνοντας στην επιφάνεια ζητήματα για τα οποία η ίδια έχει δώσει όπως λέει απαντήσεις προ πολλού.
Το δελτίο Τύπου της Φεβρωνίας Πατριανάκου έχει ως εξης:
«Από τα μεσάνυχτα της 22ας Μαΐου κυκλοφορεί ως φεϊγ-βολάν στο διαδίκτυο έγγραφο του Σ.Δ.Ο.Ε. με ένδειξη ΑΠΟΡΡΗΤΟ και με ποινικές και αστικές συνέπειες για όποιον το διαρρεύσει.
Δηλώνω πλήρη άγνοια για την ύπαρξη του εγγράφου. Δεν έχω καμιά επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση για το περιεχόμενό του. Γνωρίζω όμως ότι αποτέλεσε την αφορμή για να αναπαραχθούν άθλια δημοσιεύματα του παρελθόντος για τα οποία έχω προ πολλού καταφύγει στην δικαιοσύνη. Ένας νέος γύρος λάσπης. Κάθε φορά παραμονή εκλογών.
Η χρονική στιγμή της συκοφαντικής επίθεσης έχει προφανή και αυταπόδεικτη σκοπιμότητα και συνδέεται με το εκλογικό αποτέλεσμα της 6ης Μαΐου 2012 στη Λακωνία.
Ως πολίτης αισθάνομαι να παραβιάζονται όλα τα συνταγματικά μου δικαιώματα.
Ως πολιτικό πρόσωπο αισθάνομαι ότι ποτέ δεν άντεξαν να με αντιμετωπίσουν με πολιτικά επιχειρήματα, αλλά με ψεύδη, συκοφαντίες και χτυπήματα κάτω από τη μέση.
Αντί οποιασδήποτε περαιτέρω απαντήσεως δίνω στη δημοσιότητα το με αριθμό πρ. 2704 της 27ης Μαρτίου 2012 έγγραφο της αρμόδιας επιτροπής ελέγχου της Βουλής και το συνημμένο σε αυτό απόσπασμα πρακτικών από την τοποθέτηση του Προέδρου της Επιτροπής στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής».
Η τέως βουλευτής παραθέτει μάλιστα και μία επιστολή από τον πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και Γ' Αντιπρόεδρο της Βουλή, Ευάγγελο Αργύρη, στην οποία γίνεται σαφές πως έχουν ελεγχθεί εμβάσματα προς το εξωτερικό που αφορούσαν λόγους υγείας, σπουδές, επιχειρηματικούς σκοπούς κλπ δραστηριότητες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια