"Έκοψε" την τουρκικές υπηρεσίες ο Φράγκος Φραγκούλης.


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΚαι μια ηλίθια ανακοίνωση των Οικολόγων που δεν ξεχνούν να μας θυμίζουν την Ανθελληνική τους στάση στα Εθνικά μας θέματα.
«Έκοψε» με συνοπτικές διαδικασίες οποιαδήποτε πιθανότητα να αναλάβει τουρκική εταιρεία την πυρόσβεση. Αυτή είναι η πρώτη απόφαση του στρατηγού Φραγκούλη ως ΥΕΘΑ, καθώς....
σε επικοινωνία του με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη τόνισε ότι  υπάρχουν σοβαρά θέματα ασφάλειας και ζήτησε να αποκλειστεί οποιαδήποτε δυνατότητα να πετάξουν ελικόπτερα τουρκικών συμφερόντων πάνω από την Ελλάδα.


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, συμφώνησε, ζήτησε από τον ΥΕΘΑ να του στείλει και σχετική επιστολή στην οποία θα αναφέρονται οι επιφυλάξεις του.


Το θέμα δημιουργήθηκε ύστερα από διεθνή διαγωνισμό που προκηρύχτηκε για την πυρόσβεση, για την οποία κατατέθηκαν συνολικά 8 προσφορές, από τις οποίες οι 3 έχουν «τουρκικό» χρώμα.


Εν τω μεταξύ ήρθαν και τα πρώτα πυρά εναντίον του νέου υπουργού, από τους Οικολόγους Πράσινους που λένε πως ο Φράγκος Φραγκούλης "έχει πάρει θέση σε ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και εξωτερικής πολιτικής, όταν προσέφερε υποστήριξη στους άνδρες των μονάδων υποβρύχιων καταστροφών που, υπερβαίνοντας κάθε έννοια υπηρεσιακής συμπεριφοράς, προκάλεσαν δημοσίως πρόβλημα στις σχέσεις της χώρας μας με γειτονικές χώρες" όπως λέει το parapolitika.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια