Μήνυμα Σαμαρά στην Τουρκία για τους λαθρομετανάστες (ΦΩΤΟ)


Κηρύσσουμε πόλεμο στους διακινητές μεταναστών, δήλωσε o πρόεδρος της ΝΔ απο την Αλεξανδρούπολη
Προτεραιότητα της ΝΔ είναι η ασφάλεια και η καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης, υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς, μετά την επίσκεψή του στο....
στρατιωτικό φυλάκιο Γέφυρας Κήπων και στο Τελωνείο Κήπων.


Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε μήνυμα προς την Τουρκία σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί αυτή η «απελπιστική» κατάσταση σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και πρόσθεσε ότι «κηρύσσουμε πόλεμο» στους διακινητές μεταναστών.


Ομιλία στην Αλεξανδρούπολη


Καθαρή εντολή στη ΝΔ, ώστε να γυρίσει η χώρα νέα σελίδα, ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη, με την οποία ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος.


Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα και προειδοποίησε ότι αν η ΝΔ δεν λάβει ισχυρή εντολή θα προκύψει αστάθεια. «Γι’ αυτό σας ζητώ να ψηφίσετε πολιτική σταθερότητα. Να δώσετε εντολή να αλλάξουν όλα», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι χωρίς σταθερότητα, δεν κινδυνεύει μόνο η επόμενη κυβέρνηση, αλλά «κινδυνεύουν τα πάντα».


Απέρριψε παράλληλα για μία ακόμη φορά τα περί συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας πως αν η ΝΔ έκανε κυβέρνηση μαζί με το ΠΑΣΟΚ θα ήταν αιχμάλωτη των αδυναμιών του.


«Κάποιοι πιέζουν να «συγκυβερνήσουμε» με το ΠΑΣΟΚ. Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι δεν συμφέρει τον ελληνικό λαό να γίνει τέτοια «συγκυβέρνηση», παρά μόνο το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, για να «πέσει στα μαλακά». 
 parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια