Αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός των “αιωνίων” - Οι ανεγκέφαλοι “χτύπησαν” ξανά

Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες το πούλμαν του Παναθηναϊκού, την ώρα που πήγαινε στο ΣΕΦ.
Τραυματίστηκαν από τα θραύσματα οι Περπέρογλου και Σμιθ.
Η αποστολή των “πρασίνων” έφτασε στο γήπεδο χωρίς τους δυο παίκτες.
ΦΩΤΟ και VIDEO από την επίθεση.
Λίγο πριν....
η αποστολή του Παναθηναϊκού φτάσει στο ΣΕΦ, άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες πέταξαν πέτρες στο πούλμαν, με αποτέλεσμα να σπάσουν τζάμια και να τραυματίσουν ελαφρά τους Περπέρογλου και Σμιθ.


Η επίθεση έγινε στο ύψος του Μοσχάτου και οι δύο παίκτες θα πάνε στο νοσοκομείο, γιατί ένιωθαν θραύσματα στα μάτια τους.



Tο πούλμαν έμεινε ακινητοποιημένο για αρκετή ώρα, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης. αλλά τελικά αναχώρησε για το ΣΕΦ.  Λίγο πριν από τις 9.30μ.μ.. ο Μπιτσαξής έκανε γνωστή την αναβολή του αγώνα σε συνεννόηση με την Αστυνομία και τον ΕΣΑΚΕ.


H ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: "Αναβάλλεται ο σημερινός πρώτος αγώνας της σειράς των τελικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μετά από απόφαση της Επιτροπής του Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, την σύμφωνη γνώμη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Παναγιώτη Μπιτσαξή και της Ελληνικής Αστυνομίας".





Τις φωτογραφίες ανέβασε ο Μάικ Μπατίστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά "αυτή η αηδία πρέπει επιτέλους να σταματήσει"!





Ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡFM τόνισε: "Χτυπήθηκε το πούλμαν από πέτρες στην παραλιακή, λίγο πριν φτάσουμε στο ΣΕΦ. Τι να δούμε (σ.σ. για το πόσα άτομα έκαναν την επίθεση); Είχαμε μαζί μας πολύ μεγάλη αστυνομική δύναμη. Κάποιοι πέταξαν πέτρες, έστησαν προφανώς μια ενέδρα. Τραυματίστηκαν ο Περπέρογλου και ο Σμιθ και θα πάνε στο νοσοκομείο, γιατί νιώθουν θραύσματα στα μάτια τους, για να δούμε αν όντως έχουν θραύσματα".


Οσο για το αν ο Παναθηναϊκός θέλει να γίνει ο πρώτος τελικός, μετά από την επίθεση, επεσήμανε: "Τι να σας πως τώρα; Είμαστε σε σύγχυση, δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Το πούλμαν είναι ακινητοποιημένο, δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε".




newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια