Μοιράζει υποσχέσεις, τάζει λεφτά, ''ξέχασε το αιγαίο ανήκει στα ψάρια του''


Ο Τσίπρας ελίσσεται, μπερδεύει, ρίχνει καπνογόνα, αλλάζει θέσεις, κινείται επικοινωνιακά ΤΑΧΥΤΑΤΑ, μοστράρει τον Γλέζο, μιλάει για “μεσίτες όπλων” πολύ εύστοχα, τάζει λεφτά στους μόνιμους(ανάμεσα τους και νεαροί επαγγελματίες που είδαν τον μισθό τους να μειώνεται 18-30 ετών), μιλάει για ηθικό(!), θολώνει
τα νερά, μιλάει για κινδύνους …


Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Αλέξης δεν δίνει δεκάρα για όλα αυτά.Τον χώρο της Άμυνας τον θεωρεί ένα παιχνίδι lego με στρατιωτάκια και αεροπλανάκια.
Και όμως ρισκάρει! Κινείται σε άγνωστα σε αυτόν νερά και προσπαθεί να κερδίσει τις εντυπώσεις. ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ όχι ουσία…Ομως οι εντυπώσεις περνάνε προς τα έξω. 
Δεν φοβάται να παρελάσει ακόμα και στο υπουργείο Άμυνας


- Προσωπικά τρέμω και μόνο στην ιδέα ο Τσίπρας να βρεθεί στον θάλαμο επιχειρήσεων σε περίοδο κρίσης ή σε τραπέζι διαπραγματεύσεων πριν, κατά ή μετά οποιοδήποτε επεισόδιο. Άνθρωπος που δεν ορκίζεται και δεν αντιλαμβάνεται την έννοια της εθνικής συνείδησης είναι τρομερά επικίνδυνος και κυρίως απρόβλεπτος.


- Θαυμάζω όμως την στρατηγική του Σύριζα. Επειγόντως χρειάζεται αυτή η στρατηγική να αντιμετωπιστεί από την Ν.Δ. του Αντώνη Σαμαρά.
Το έχω ξαναπεί. Αφήστε την αντικομουνιστική ρητορική και ρίξτε “γάτους” στα κανάλια. Εύστροφους ανθρώπους χωρίς ξύλινο λόγο και με άριστη γνώση της αριστερής τακτικής. Εί δυνατόν βρείτε ανθρώπους που πέρασαν κάποια στιγμή της ζωής τους από την αριστερά.
Νισάφι πια με τον Χατζηδάκη π.χ.. Καλός και χρυσός αλλά δεν γράφει στους νέους! 
Θέλει χιούμορ η κατάσταση, αυτοσαρκασμό, άνεση και ψυχραιμία μαζί με πολιτική σοβαρότητα και γραβάτα!!!!!!!




intruder

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια