Πρωτιά για Μητσοτάκη - Χατζηδάκη - Βατερλό για Λειβαδά - Παπακώστα


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΟι σκληρές επιλογές της Συγγρού δεν βρήκαν την ψήφο τους...


Αποτελεί κοινό μυστικό ότι πριν από καιρό ο Αντώνης Σαμαράς δέχονταν εισηγήσεις για την απομάκρυνση των φιλελεύθερων από τη Ν.Δ. «Πρέπει να τους διώξεις» του έλεγαν. Μάλιστα, κάποια στιγμή έδειξε να το σκέφτεται. Το αποτέλεσμα της Κυριακής, ήρθε να δείξει ότι όλοι αυτοί που εισηγούνταν τις συγκεκριμένες κουταμάρες....
στον πρόεδρο της Ν.Δ., δεν έχουν καμία απολύτως ιδέα, με το πολιτικό προϊόν που ονομάζεται Ν.Δ. Στην Β’ Αθήνας, οι πολίτες επέλεξαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Κωστή Χατζηδάκη και την Σοφία Βούλτεψη, αφήνοντας στην τελευταία θέση την εκλεκτή της Συγγρού, Κατερίνα Παπακώστα.


Το αυτό συνέβη και στην Α’ Αθήνας, όπου οι Δημήτρης Αβραμόπουλος και Νικήτας Κακλαμάνης, πλασαρίστηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις, μαζί με την Όλγα Κεφαλογιάννη. Στην ίδια περιφέρεια, τελευταίος εξελέγη η σκληρή επιλογή της Συγγρού, Ανδρέας Ψυχάρης. Στο δε υπόλοιπο, οι Πάνος Λειβαδάς και ο γίγας Αγιάσογλου, δυσκολεύτηκαν να βρουν την ψήφο τους. Επειδή, η Ν.Δ., είναι μεγάλη παράταξη, ο Σαμαράς, οφείλει να κοιτάξει τα αποτελέσματα, και να δει, ποιοι τον προτρέπουν διαχρονικά στο ΛΑΘΟΣ.


parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια