Με περίσσιο θράσος ζητά να απολυθούν 400.000 δημόσιοι υπάλληλοι ο Μάνος


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΑνάμεσα στο αλτσχάιμερ και την μαλάκυνση μιλάει και για την οικονομία ο πιο άχρηστος υπουργός οικονομίας που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Το θράσος του Μάνου ξεπερνά κάθε όριο λέγοντας να απολυθούν 400.000 δημ. υπάλληλοι.
Μια άποψη που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για την ηρεμία των πολιτών αυτή την δύσκολη χρονικά περίοδο για την χώρα.
Ωστόσο υπάρχουν ακόμα κάποιοι λοβοτομημένοι που τον ψηφίζουν ακόμα αντί να τον μαζέψουν και να τον κλείσουν σε κανένα γηροκομείο η σε κάποιο ίδρυμα.... 
Την άποψη ότι για να εξυγιανθεί το Δημόσιο θα πρέπει να αποχωρήσουν σταδιακά από αυτό 400.000 υπάλληλοι, εξέφρασε ο επικεφαλής της Δράσης, Στέφανος Μάνος.


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο....
ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κ. Μάνος αναφέρθηκε σε μια πρόταση που και στο παρελθόν έχει επαναλάβει: «Για να εξυγιανθεί το Δημόσιο κατά τη γνώμη μου θα χρειαστεί να φύγουν σταδιακά 400.000 άνθρωποι, για τους οποίους το κράτος πρέπει να φροντίσει να διευκολύνει αυτή την αποχώρηση πληρώνοντας τους για τρία χρόνια το 70% των τακτικών αποδοχών τους».


Την ίδια πρόταση είχε επαναλάβει το βράδυ της Τρίτης μιλώντας σε ανοιχτή συζήτηση στο Πολεμικό Μουσείο. Μάλιστα, εκεί εξέφρασε την άποψη ότι οι 100.000 εκ των 400.000 απολύσεων θα πρέπει να γίνουν φέτος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια