Παντρεμένοι οι περισσότεροι απ' όσους "πήγαν" με τις οροθετικές ιερόδουλες - Πάνω από 3000 τα τηλεφωνήματα στο ΚΕΕΛΠΝΟ


Οικογενειάρχες έως 45 ετών θιασώτες του αγοραίου και χωρίς προφυλάξεις έρωτα.
Σημαντικός αριθμός ανηλίκων μεταξυ εκείνων που συνευρέθηκαν με τις οροθετικές ιερόδουλες.
Στα δυο η κοινωνία αλλά και φορείς για το αν πρέπει να δημοσιοποιούνται οι φωτογραφίες των ιερόδουλων.


Με έναν ακόμη έλεγχο ύστερα....
από την προσαγωγή 34 ακόμη γυναικών από την αστυνομία εντοπίστηκαν άλλες πέντε από αυτές με AIDS.


Ο ιος εντοπίστηκε σε τρεις Ελληνίδες, μια Βουλγάρα και μια Ρωσίδα, ενώ καθημερινά αυξάνει και ο αριθμός των ατόμων που τηλεφωνούν στο ΚΕΕΛΠΝΟ και ζητούν βοήθεια. Μέχρι στιγμής, το ΚΕΕΛΠΝΟ έχει δεχτεί πάνω από 3.000 τηλεφωνήματα τρομοκρατημένων ανδρών που ζητούν πληροφορίες γιατί συνευρέθηκαν με ιερόδουλες χωρίς προφύλαξη. (Διαβάστε περισσότερα στο www.iatropedia.com)


Οι πλειοψηφία τους είναι άνδρες με οικογένεια, παντρεμένοι, ίσως και γονείς ακόμα και κάτω των 45 ετών.  
Δυστυχώς σύμφωνα με τα στοιχεία υπάρχουν ακόμη και ανήλικοι μεταξύ εκείνων που δηλώνουν ότι μπορεί να έχουν πρόβλημα. Ήδη τρία με τέσσερα άτομα κάτω των 18 ετών έχουν σπεύσει για εξετάσεις.


Την ώρα που έχει ξεκινήσει ένα δικαιολογημένο debate για το εαν θα έπρεπε να δημοσιοποιηθούν τα πρόσωπα και τα στοιχεία των γυναικών και ενώ όπως πάντα στην Ελλάδα αντιμετωπίζονται όλα με υπερβολή φαίνεται να χάνεται το δάσος.


Ξαφνικά κάποιοι ανακάλυψαν πως στην Αθήνα λειτουργούν τουλάχιστον 300 παράνομοι οίκοι ανοχής οι οποίοι ανοίγουν σφραγίζονται στη συνέχεια ανοίγουν και πάλι σε ένα κρυφτούλι που τώρα κάποιοι ανακαλύπτουν πως είναι επικίνδυνο.


Το τραγικό, σύμφωνα με τα στοιχεία είναι πως στην πρωτεύουσα οι 2 στις 3 ιερόδουλες δεν έχουν κάρτα υγείας, στοιχεία που δείχνουν ότι εδώ και καιρό η κατάσταση έχει πάψει να είναι ελεγχόμενη.



newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια